Η Samsung μόλις κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του The Wall – την γιγαντιαία οθόνη της

Η Samsung μόλις κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του The Wall – την γιγαντιαία οθόνη της

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της έκδοσης 2021 του The Wall (όνομα μοντέλου: IWA) – με την οθόνη 1.000 ιντσών, το The Wall απευθύνεται σε επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν το περιεχόμενό τους. Με αυτήν την ενημέρωση, η Samsung έχει συμπεριλάβει νέα τεχνολογία επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης (AI) και αναβαθμισμένους ρυθμούς καρέ 120Hz. Η εταιρεία προσφέρει το The Wall με ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης.

Αυτή η έκδοση του The Wall έρχεται με έναν νέο Micro AI Processor που αναλύει και βελτιώνει κάθε πλαίσιο βίντεο για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα της εικόνας είναι η καλύτερη που μπορεί να είναι. Σύμφωνα με τη Samsung, το AI έχει εκπαιδευτεί 16 διαφορετικά μοντέλα νευρωνικών δικτύων για τη βελτιστοποίηση περιεχομένου έως και ανάλυση 8K.

Σχολιάζοντας το The Wall, ο Hyesung Ha, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Visual Display Business της Samsung, δήλωσε:

«Η Samsung είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία των πιο καινοτόμων οθονών για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας βίντεο και των εμπειριών της επωνυμίας. Το 2021 , η The Wall είναι η πιο συναρπαστική και ευέλικτη οθόνη μας, δίνοντας στις επιχειρήσεις τον πλήρη έλεγχο για να δημιουργήσουν τα περιβάλλοντα των ονείρων τους. “

Ενώ το The Wall είναι σε θέση να αναπαράγει περιεχόμενο σε 8K με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, μπορεί στην πραγματικότητα να υποστηρίζει ανάλυση έως 16K με διάταξη 15.360 x 2.160-pixel. Υποστηρίζει επίσης τέσσερις οθόνες με εικόνα από διαφορετικές πηγές περιεχομένου που μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα σε ανάλυση 4K.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το The Wall μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Samsung σήμερα για να λάβουν μια προσαρμοσμένη προσφορά για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Οι προδιαγραφές και τα στοιχεία επικοινωνίας για την έκδοση 2021 του The Wall είναι πλέον διαθέσιμα στον ιστότοπο της Samsung.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *