Το WhatsApp κυκλοφορεί τώρα υποστήριξη πολλαπλών συσκευών σε επιλεγμένους χρήστες

Το WhatsApp κυκλοφορεί τώρα υποστήριξη πολλαπλών συσκευών σε επιλεγμένους χρήστες

Το WhatsApp φημολογείται ότι εργάζεται για υποστήριξη πολλών συσκευών για λίγο και μόλις τον περασμένο μήνα, ο επικεφαλής του WhatsApp Will Cathcart επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σύντομα στους χρήστες.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το WhatsApp δημοσίευσε μια δημοσίευση ιστολογίου που περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο λειτουργίας της υποστήριξης πολλαπλών συσκευών και η εταιρεία το έχει πλέον κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους χρήστες. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το WhatsApp απαιτεί από τους χρήστες να έχουν ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο για να χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Ωστόσο, με τη νέα δυνατότητα, οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα την εφαρμογή σε πολλές συσκευές χωρίς να διατηρούν σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η εταιρεία σημειώνει ότι έκανε αλλαγές για να επιτρέψει σε κάθε συνοδευτική συσκευή να συνδεθεί στο WhatsApp ανεξάρτητα.

Με αυτήν τη νέα δυνατότητα, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το WhatsApp στο τηλέφωνό σας και έως και τέσσερις άλλες συσκευές εκτός τηλεφώνου ταυτόχρονα – ακόμη και αν η μπαταρία του τηλεφώνου σας έχει εξαντληθεί. Κάθε συνοδευτική συσκευή θα συνδεθεί στο WhatsApp σας ανεξάρτητα, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο επίπεδο απορρήτου και ασφάλειας μέσω κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο με τα άτομα που χρησιμοποιούν το WhatsApp. Είναι σημαντικό, έχουμε αναπτύξει νέες τεχνολογίες για τη διατήρηση της κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο, ενώ παράλληλα καταφέρουμε να συγχρονίσουμε τα δεδομένα σας – όπως ονόματα επαφών, αρχεία συνομιλιών, μηνύματα με αστέρι και άλλα – σε όλες τις συσκευές.

Επιπλέον, η εταιρεία σημείωσε επίσης τους ακόλουθους περιορισμούς που θα ισχύουν για την υποστήριξη πολλαπλών συσκευών:

  • Δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα / κλήσεις από web, επιτραπέζιο υπολογιστή ή πύλη σε χρήστες που έχουν μια παλιά έκδοση του WhatsApp στο τηλέφωνό τους .
  • Η απόδοση και η ποιότητα ενδέχεται να επηρεαστούν

Εκτός από αυτό, πολλές συσκευές θα υποστηρίξουν έως και τέσσερις επιπλέον συσκευές και ένα τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό WhatsApp σε δύο ξεχωριστά τηλέφωνα, αλλά μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε δύο ξεχωριστές συσκευές, όπως έναν επιτραπέζιο και φορητό υπολογιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *