Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο περιελάμβανε μια ελαφριά οθόνη με 1.800 drones.

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο περιελάμβανε μια ελαφριά οθόνη με 1.800 drones.

Ίσως να μην υπήρχαν οπαδοί στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά η Ιαπωνία βρήκε ακόμα έναν τρόπο να κάνει μια παράσταση για το άνοιγμα των Θερινών Αγώνων του 2020. Η χώρα υποδοχής γοητεύτηκε νωρίς με την παρέλαση των εθνών, η οποία παρουσίασε ένα ενορχηστρωμένο soundtrack βιντεοπαιχνιδιών, και στη συνέχεια έδειξε τον τύπο της δημιουργικότητας για τον οποίο είναι γνωστό με μια παράσταση που περιλαμβάνει τα Ολυμπιακά εικονογράμματα. Αλλά το Τόκιο άφησε το μεγαλύτερο θέαμα για τελευταία.

Προς το τέλος της τελετής, ένας στόλος 1.824 drones πήγε στον ουρανό πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο. Αρχικά τοποθετημένα στο σύμβολο των Αγώνων του 2020, στη συνέχεια πήραν το σχήμα της Γης πριν από την απόδοση του “Imagine” του Τζον Λένον, το οποίο επεξεργάστηκε εκ νέου ο Χανς Ζίμερ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που έπαιξε σε όλο το γήπεδο.

Έχουμε δει τέτοιες οθόνες στο παρελθόν. Στο Super Bowl LI το 2017, ένα προ-μαγνητοσκοπημένο τμήμα με 300 drones Intel που σχηματίζουν τη σημαία των ΗΠΑ συνόδεψαν την απόδοση της Lady Gaga στο ημίχρονο. Τεχνικά, το σόου των drones που εμφανίστηκε πάνω από το Τόκιο δεν είναι το μεγαλύτερο ποτέ. Από νωρίτερα φέτος, αυτή η διάκριση ανήκει στην μάρκα αυτοκινήτου Hyundai, Genesis η οποία έφτιαξε μια οθόνη από 3, 281 drones στη Σαγκάη της Κίνας. Αλλά ακόμη και με λιγότερα drone, η εκπομπή drone στο Τόκιο ήταν ακόμα εντυπωσιακή. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *