Η LG ανακοινώνει τη σειρά της LG TONE Free FP earbud

Η LG ανακοινώνει τη σειρά της LG TONE Free FP earbud

H LG ανακοίνωσε ότι θα ενημερώσει την πραγματική ασύρματη στερεοφωνική σειρά της με την εισαγωγή των νέων ακουστικών 2021 LG TONE Free FP. Η σειρά αποτελείται από τα FP9, FP8 και FP5 και έχει σχεδιαστεί για άτομα που ζουν με τρόπο «υψηλής ενέργειας». Διαθέτουν άνετη εφαρμογή στο αυτί, ήχο Meridian-tuned, ενεργή ακύρωση θορύβου και θήκη φόρτισης UVnano που συνοδεύεται από δύο από τα τρία μοντέλα, ενισχύοντας την υγιεινή.

Συζητώντας το προϊόν, η LG είπε:

«Με κορυφαίες προτεραιότητες για την εφαρμογή και την άνεση για τη σειρά LG TONE Free, η LG συνεργάστηκε με ένα κορυφαίο εργαστήριο εργονομικής τεχνολογίας σχεδιασμού για να αναλύσει εκατοντάδες σχέδια, με αποτέλεσμα το Arc Design με στέλεχος earbud 4,4 χιλιοστά μικρότερο από σε προηγούμενα μοντέλα για να δημιουργήσετε την τέλεια ισορροπία και να ταιριάξετε για έναν ενεργό τρόπο ζωής Και επειδή τα ακουστικά της σειράς FP έχουν βαθμολογία IPX4, τα ακουστικά μπορούν να φορεθούν χωρίς ανησυχία κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων ή στη βροχή. “

Οι προδιαγραφές για καθένα από τα ακουστικά έχουν ως εξής:

ΜοντέλοFP9FP8FP5
Ενεργή ακύρωση θορύβουΝαιΝαιΝαι
UVnanoΑυτοκίνηταΝαι (κατά τη διάρκεια ενσύρματης φόρτισης)Ναι (κατά τη διάρκεια ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης)Όχι
Ιατρικής ποιότηταςΝαιΝαιΝαι
Λύση ήχουMeridianMeridianMeridian
3D Sound StageΝαιΝαιΝαι
Plug and WirelessΝαιΌχιΌχι
Μικρόφωνα3 μικρόφωνα3 μικρόφωνα3 μικρόφωνα
λειτουργία Ambient / Chat ΛειτουργίαΝαιΝαιΝαι
πολλαπλών ΣύζευξηΝαιΝαιΝαι
Swift ΣύζευξηΝαιΝαιΝαι
Ασύρματη ΦόρτισηΌχιΝαιΌχι
ζωής μπαταρίας (ANC εκτός)έως 24 ώρες (ακουστικά 10 ώρες)Έως 24 ώρες (ακουστικά 10 ώρες)Έως 22 ώρες (ακουστικά 8 ώρες)
Βαθμολογία IPIPX4IPX4IPX4
OS ΣυμβατότηταAndroid / iOSAndroid / iOSAndroid / iOS
Χρώματακάρβουνο μαύρο / μαργαριτάρι λευκό / Haze GoldCharcoal Black / Pearl White / Haze GoldCharcoal Black / Pearl White

Τα ακουστικά παρέχουν 10 ώρες αναπαραγωγής ανάμεσα στις φορτήσεις και 24 ωρών αναπαραγωγής όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τη θήκη φόρτισης. Με γρήγορη φόρτιση, η τοποθέτησή τους στη θήκη φόρτισης για μόλις πέντε λεπτά θα σας δώσει επιπλέον διάρκεια ζωής μπαταρίας για μια ώρα. Τα ακουστικά μπορούν επίσης να συνδυαστούν με την εφαρμογή TONE Free η οποία προσφέρει περισσότερες δυνατότητες όπως ισοσταθμιστή, λειτουργία περιβάλλοντος ήχου, προσαρμογή ελέγχου αφής και εύρεση ακουστικών μου. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα εργαλείο που ονομάζεται LAB το οποίο σας δίνει πρόσβαση σε ειδικές ρυθμίσεις όπως η λειτουργία Whispering και η λειτουργία παιχνιδιού.

Η LG είπε ότι η σειρά LG TONE Free FP θα κυκλοφορήσει σε βασικές αγορές από αυτόν τον μήνα. Θα είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα, όπως το Charcoal Black, το Pearl White και τα FP8 και FP9 θα είναι επίσης διαθέσιμα στο Haze Gold. Οι τιμές δεν κοινοποιήθηκαν στην ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *