Το iOS 14.7.1 έρχεται με ενημέρωση κώδικα για το σφάλμα στο ξεκλείδωμα για το Apple Watch

Το iOS 14.7.1 έρχεται με ενημέρωση κώδικα για το σφάλμα στο ξεκλείδωμα για το Apple Watch

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 14.7, η Apple προώθησε μια νέα ενημέρωση στους κατόχους iPhone και iPad. Έρχεται σε περίπου 900MB, το iOS 14.7.1 δεν περιλαμβάνει νέες δυνατότητες, αλλά αντιμετωπίζει ένα σφάλμα που έφτασε στο 14.7. Η δυσλειτουργία έσπασε το Unlock της Apple με ενσωμάτωση iPhone, εμποδίζοντας τα τηλέφωνα με Touch ID να ξεκλειδώσουν συσκευές Apple Watch. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερο iPhone με φορητό υπολογιστή της Apple, θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης το συντομότερο δυνατό.

Η Apple λέει ότι το iOS 14.7.1 αντιμετωπίζει επίσης μια ευπάθεια ασφαλείας που μπορεί να έχει εκμεταλλευτεί κάποιος. Σε ένα έγγραφο υποστήριξης , η εταιρεία σημειώνει ότι η επίβλεψη είχε επιτρέψει σε μια εφαρμογή να εκτελέσει αυθαίρετο κώδικα με δικαιώματα πυρήνα. Το τελευταίο λογισμικό macOS της Apple, το οποίο μπορείτε επίσης να κατεβάσετε σήμερα, αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με την κυκλοφορία του Big Sur 11.5.1. Όπως συνήθως, η εταιρεία αναφέρει ότι οι ενημερώσεις “συνιστώνται για όλους τους χρήστες”.

Εάν δεν βλέπετε μια προτροπή για λήψη του iOS 14.7.1 στο iPhone ή το iPad σας, μπορείτε να ελέγξετε μη αυτόματα το λογισμικό ανοίγοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας, πατώντας “Γενικά” και, στη συνέχεια, “Ενημέρωση λογισμικού”. Στο macOS, εν τω μεταξύ, ανοίξτε το μενού System Preferences και μετά κάντε κλικ στο “Software Update”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *