Το αφεντικό της Samsung για κινητά επιβεβαιώνει την υποστήριξη S Pen για  πτυσσόμενα τηλέφωνα

Το αφεντικό της Samsung για κινητά επιβεβαιώνει την υποστήριξη S Pen για πτυσσόμενα τηλέφωνα

Τα επερχόμενα Galaxy Z που θα κυκλοφορήσουν στο Unpacked στις 11 Αυγούστου θα διαθέτουν ένα S Pen “σχεδιασμένο ειδικά για πτυσσόμενα τηλέφωνα”, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος της Samsung Mobile TM Roh.

Τα επερχόμενα τηλέφωνα θα διαθέτουν επίσης περισσότερες εφαρμογές συνεργατών που αξιοποιούν στο έπακρο την αναδιπλούμενη μορφή, δήλωσε ο Roh σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Σε αυτά περιλαμβάνονται βελτιστοποιημένες κλήσεις βίντεο με hands-free με το Google Duo, παρακολούθηση του YouTube σε λειτουργία Flex και λειτουργίες πολλαπλών εργασιών από το Microsoft Teams, δήλωσε ο πρόεδρος της Samsung.

Τα νέα τηλέφωνα θα έχουν επίσης αυξημένη αντοχή,  κάτι που θα μπορούσε να αναφέρεται στην φημολογημένη αναβαθμισμένη αντοχή στο νερό για τις αναδιπλούμενες συσκευές.

Ο Roh επανέλαβε επίσης ότι ένα νέο Galaxy Note δεν ήταν έτοιμο για την κυκλοφορία του τηλεφώνου της Samsung φέτος.

“Αντί να αποκαλύψουμε μια νέα σημείωση Galaxy αυτήν τη φορά, θα επεκτείνουμε περαιτέρω τις αγαπημένες δυνατότητες του Note σε περισσότερες συσκευές Samsung Galaxy”, είπε.

Παράλληλα, παρέχοντας λεπτομέρειες σχετικά με τις επερχόμενες πτυσσόμενες συσκευές της Samsung, η Roh εκμεταλλεύτηκε επίσης την ενοποιημένη φορητή πλατφόρμα της εταιρείας με την Google. 

“Εκτός από τις αγαπημένες σας εφαρμογές Galaxy, όπως το Samsung Health και το SmartThings, θα υπάρχουν τόσες πολλές άλλες στο νέο Google Play Store. Επιπλέον, η διεπαφή χρήστη του One UI Watch είναι βαθιά ενσωματωμένη με τις άλλες συσκευές Galaxy και παρέχει σταθερή συνδεσιμότητα μεταξύ του Galaxy σας Παρακολουθήστε και smartphone Galaxy “, είπε ο Ροχ.

Η εκδήλωση Unpacked θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Αυγούστου στις 7 π.μ. PT / 10πμ ET.

Διαρροές και φήμες δείχνουν μέχρι στιγμής την εταιρεία να αποκαλύπτει τουλάχιστον δύο νέα πτυσσόμενα τηλέφωνα, τα Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3, καθώς και τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Watch 4 και Galaxy Buds 2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *