Halo Infinite: Το πρώτο  multiplayer flight ξεκινάει 29 Ιουλίου- διαθέσιμες οι προσκλήσεις

Halo Infinite: Το πρώτο multiplayer flight ξεκινάει 29 Ιουλίου- διαθέσιμες οι προσκλήσεις

Πριν από λίγες μόνο μέρες, η 343 Industries δήλωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο φιλοξενίας της πρώτης Halo Infinite τεχνικής προεπισκόπησης για πολλούς παίκτες το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και τώρα επιβεβαιώθηκε. Η πτήση για πολλούς παίκτες με επίκεντρο το bot θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Αυγούστου. Οι Halo Insiders που έχουν επιλεγεί για συμμετοχή θα πρέπει τώρα να έχουν προσκλήσεις σε αναμονή στα email τους.

Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, το επίκεντρο αυτής της πτήσης είναι να δοκιμάσει το παιχνίδι με bots σε τρεις χάρτες, τη νέα εκπαιδευτική εγκατάσταση της Academy, ένα πλήθος ασκήσεων όπλων, στοιχείων UI, κάρτας μάχης και άλλων λειτουργιών που περιλαμβάνονται στο Halo Infinite.

Πριν ανοίξουν οι πόρτες αύριο, 343 Industries θα φιλοξενήσουν ζωντανή ροή στις 14:00 PT αργότερα σήμερα, 28 Ιουλίου, για να παρουσιάσουν τα περιεχόμενα και τις πληροφορίες της τεχνικής προεπισκόπησης σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κατεβάσουν και να εισέλθουν στην πτήση επιλεγμένοι Insiders. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί  στα επίσημα κανάλια του Halo τόσο  στο Twitch και στο YouTube

Οι παίκτες σε PC, Xbox One και Xbox Series X | S προσκαλούνται για αυτήν την πτήση, αλλά δεδομένου ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, δεν θα έχουν πρόσβαση σε όλους όσοι έχουν εγγραφεί ως Insider. Ωστόσο, το 343 σκοπεύει να δώσει σε όλους όσους έχουν εγγραφεί την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές πριν από την κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *