TikTok : δοκιμάζει μια λειτουργία σαν του Snapchat Stories

TikTok : δοκιμάζει μια λειτουργία σαν του Snapchat Stories

Κάθε πλατφόρμα social media κάνει Stories στις μέρες μας,συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram, WhatsApp, και Snapchat. Κάθε πλατφόρμα εκτός από το Twitter, δηλαδή. Το Twitter σκότωσε την υπηρεσία Fleets πριν από λίγες ημέρες επειδή έφερε το αποτέλεσμα που είχε σχεδιάσει η εταιρεία. Τώρα το TikTok έχει αρχίσει να εφαρμόζει μια παρόμοια λειτουργία στην εφαρμογή του.

Η λειτουργία εντοπίστηκε από πολλούς χρήστες στο Twitter και φαίνεται να ονομάζεται απλά “TikTok Stories”. Εάν   δεν γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι Stories, η ιδέα είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο που είναι ορατό στους οπαδούς σας για 24 ώρες προτού διαγραφεί αυτόματα. Το περιεχόμενο είναι ότι το ερώτημα είναι συνήθως προσβάσιμο μέσω μιας πλευρικής γραμμής και οι ακόλουθοι έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με αυτό.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η λειτουργία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμή και δεν έχει διατεθεί γενικά. Σε δήλωσή της   η εταιρεία δήλωσε:

Σκεφτόμαστε πάντα νέους τρόπους για να προσφέρουμε αξία στην κοινότητά μας και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok. Προς το παρόν πειραματιζόμαστε με τρόπους για να δώσουμε στους δημιουργούς πρόσθετες μορφές για να ζωντανέψουν τις δημιουργικές τους ιδέες για την κοινότητα TikTok.

Προς το παρόν, οι χρήστες που έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα στην εφαρμογή τους μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί “Δημιουργία” στην πλαϊνή γραμμή και να μοιραστούν περιεχόμενο πολυμέσων με τις συνηθισμένες λεπτομέρειες, όπως λεζάντες, κείμενο και μουσική. Ωστόσο, μόνο τα βίντεο μπορούν να μοιραστούν μέσω του TikTok αυτή τη στιγμή, όχι εικόνες, κάτι που είναι κατανοητό δεδομένου του πρώτου βίντεο της πλατφόρμας. Η κλίμακα αυτού του πειράματος και η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για γενική διαθεσιμότητα – εάν φτάσει σε αυτό το στάδιο – είναι επίσης άγνωστη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *