Η λειτουργία “View Once” του WhatsApp κυκλοφορεί τώρα σε όλους

Η λειτουργία “View Once” του WhatsApp κυκλοφορεί τώρα σε όλους

Τον περασμένο μήνα, περίπου, η WhatsApp δοκιμάζει τη δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών και βίντεο “View Once” μέσω της εφαρμογής WhatsApp Beta σε Android και iOS. Η εφαρμογή λειτουργεί παρόμοια με το Snapchat όπου διαγράφει αυτόματα το αρχείο πολυμέσων μόλις το δείτε. Η νέα δυνατότητα έρχεται ως μέρος της πρωτοβουλίας Disappearing Messages που η εταιρεία ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2020.

Σήμερα, το Facebook ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση του από τη δοκιμή beta, η λειτουργία θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες αυτήν την εβδομάδα. Στις δοκιμές  , είναι ήδη διαθέσιμο στο WhatsApp Web και στις συσκευές μας Android.   

Ορισμένες περιπτώσεις χρήσης που έχει επισημάνει η εταιρεία για αυτήν τη δυνατότητα είναι η κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης Wi-Fi ή η αντίδραση σε κάποιο κατάλληλο συμβάν. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ η προβολή από τη στιγμή που τα μέσα δεν μπορούν να αποθηκευτούν στη συλλογή, να προωθηθούν, να επισημανθούν με αστέρι ή να μοιραστούν, μπορούν ακόμα να αποθηκευτούν ως στιγμιότυπο οθόνης ή εγγραφή οθόνης. Επιπλέον, εάν δεν το ανοίξετε εντός 14 ημερών, θα διαγραφεί αυτόματα και μπορεί να αποκατασταθεί μόνο από ένα αντίγραφο ασφαλείας εάν δεν ήταν ανοιχτό.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *