Η Microsoft ενσωματώνει το Spotify σε μια νέα λειτουργία εστίασης στα Windows 11

Η Microsoft ενσωματώνει το Spotify σε μια νέα λειτουργία εστίασης στα Windows 11

H Microsoft σχεδιάζει να ενσωματώσει το Spotify σε μια νέα δυνατότητα των Windows 11. Ο Πάνος Πανάι, επικεφαλής των Windows και των συσκευών της Microsoft, διαφήμισε τη λειτουργία Focus Sessions Windows 11 στο Twitter αυτήν την εβδομάδα και φαίνεται ότι είναι ένας νέος τρόπος εστίασης σε εργασίες . Η  Focus Sessions περιλαμβάνει ενσωμάτωση Spotify, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα χρονόμετρο εστίασης για να εκτελείτε εργασίες ενώ ακούτε λίστα αναπαραγωγής μουσικής από το Spotify.

Η Microsoft δεν έχει ξεκινήσει ακόμη να δοκιμάζει τις περιόδους εστίασης στις δημόσιες εκδόσεις των Windows 11, αλλά από το βίντεο που κυκλοφόρησε ο Panay φαίνεται να είναι ενσωματωμένος στην εφαρμογή ρολογιού του λειτουργικού συστήματος. Φαίνεται ότι ακολουθεί την Τεχνική Pomodoro, μια μέθοδο διαχείρισης του χρόνου με τη διάσπαση της εργασίας σε μικρότερα κομμάτια με μικρά διαλείμματα.

Υπάρχει ήδη μια ποικιλία εφαρμογών και ιστότοπων Pomodoro που σας επιτρέπουν να αφιερώσετε χρόνο για να εστιάσετε σε μια λίστα εργασιών. Η ενσωμάτωση της Microsoft στο Spotify θα μπορούσε να είναι ο τρόπος της εταιρείας να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια σημαντική ενσωμάτωση Spotify στα Windows από τότε που η Microsoft αποσύρθηκε από την υπηρεσία Groove Music το 2017. Τότε, η Microsoft συνεργάστηκε με το Spotify για να μεταφέρει τους συνδρομητές του Groove Music και τις λίστες αναπαραγωγής τους στην αντίπαλη υπηρεσία ροής μουσικής. Η Microsoft και το Spotify έχουν επίσης συνεργαστεί στο παρελθόν σε μια εφαρμογή Windows 10 και μια ξεχωριστή εφαρμογή για κονσόλες Xbox.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *