Η ADATA λανσάρει τον εξωτερικό SSD SE920 USB4 σαν το “Ταχύτερο στον κόσμο” και DDR5 12,600MT/s uber-fast

Η ADATA λανσάρει τον εξωτερικό SSD SE920 USB4 σαν το “Ταχύτερο στον κόσμο” και DDR5 12,600MT/s uber-fast

Στην εκδήλωση  Xtreme Innovation, η ADATA ανακοίνωσε μια σειρά από επερχόμενα προϊόντα και όπως υποδηλώνει το όνομα, τα περισσότερα από τα πρόσφατα ανακοινωμένα προϊόντα είναι πολύ γρήγορα.

Μάλιστα, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα δύο τέτοια είδη. Πρώτον, υπάρχει ο ολοκαίνουργιος εξωτερικός SSD SE920. Αυτή η νέα μονάδα δίσκου θα λειτουργεί με την τελευταία διεπαφή USB 4.0 που υιοθετεί στην πραγματικότητα την τεχνολογία Thunderbolt  3 της Intel . Το Thunderbolt 3 μπορεί να φτάσει σε ταχύτητες 40Gbps και χρησιμοποιώντας αυτό, η ADATA λέει ότι το νέο SE920 μπορεί να αποδώσει ταχύτητες έως και 4.000MB/s. Δεδομένου ότι η ADATA δεν το έχει διευκρινίσει, υποθέτουμε ότι είναι η ταχύτητα ανάγνωσης καθώς είναι γενικά πιο γρήγορη από την εγγραφή.

ADATA SE920 USB4 external SSDAdata SE920 speed

Η ADATA επίσης δεν αποκάλυψε τα επίπεδα χωρητικότητας του νέου SE920 και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν προσφέρεται σε υπερ-μεγέθη όπως αυτό που έκανε πρόσφατα ο Sabrent. Οι SSD θέλουν να διατηρούνται δροσεροί και γι ‘αυτό η ADATA λέει ότι η ιδιόκτητη λύση ψύξης έχει εφαρμοστεί στο SE920.

Η εταιρεία μίλησε επίσης για τα επερχόμενα προϊόντα της DDR5 DRAM και δήλωσε ότι σχεδιάζει μια νέα μονάδα premium XPG που θα μπορεί να αποδίδει 12.600MT/s και θα λειτουργεί σε 1.6V. Αυτό το επερχόμενο XPG DDR5-12600 είναι το γρηγορότερο DDR5 που έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, ταχύτερο ακόμη και από το DDR5-10000 που φέρεται να αναπτύσσει η Netac.

ADATA DDR5-12600 specs

Αν και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για κανένα από τα προϊόντα αυτά έχουν ανακοινωθεί, περιμένουμε τα DDR5-12600 κιτ να είναι διαθέσιμες είτε προς το τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου έτους από το γεγονός ότι, όταν θα κυκλοφορήσει και η σειρά  Intel Alder Lake-S . Το DDR5 θα κάνει επίσης ντεμπούτο σε πλατφόρμες AMD με το Zen 4 που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *