Το Xiaomi Mi Pad 5 εμφανίζει στο επίσημο teaser με αξεσουάρ πληκτρολογίου

Το Xiaomi Mi Pad 5 εμφανίζει στο επίσημο teaser με αξεσουάρ πληκτρολογίου

H Xiaomi έδωσε ένα νέο διαφημιστικό για το Mi Pad 5 που έρχεται στις 10 Αυγούστου. Η νέα αφίσα δείχνει την οθόνη του Mi Pad 5 με στρογγυλεμένες γωνίες και μπορείτε επίσης να δείτε τη θήκη του καλύμματος του πληκτρολογίου έχει δερμάτινη υφή στην επιφάνεια.

Xiaomi Mi Pad 5 appears in official teaser with keyboard accessory

Οι επίσημες λεπτομέρειες είναι ελάχιστες για το Mi Pad 5 αυτή τη στιγμή, αλλά μια αφίσα που μοιράστηκε χθες η Xiaomi επιβεβαίωσε την υποστήριξη της γραφίδας και μας έδειξε το επίπεδο πλαίσιο του tablet με μια γραμμή κεραίας, που υποδηλώνει μεταλλική κατασκευή και συνδεσιμότητα LTE/5G.

Xiaomi Mi Pad 5 appears in official teaser with keyboard accessory

Ενώ περιμένουμε να επιβεβαιώσει η Xiaomi μερικά ακόμη χαρακτηριστικά του Mi Pad 5 πριν από την επίσημη παρουσίασή του στις 10 Αυγούστου, οι φήμες ισχυρίζονται ότι η κινεζική εταιρεία θα κυκλοφορήσει τρία tablet κάτω από τη σειρά Mi Pad 5 – Mi Pad 5, Mi Pad 5 Lite και Mi Pad 5 Pro.

Και οι τρεις ταμπλέτες φημολογείται ότι διαθέτουν IPS LCD 10,9 “με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240Hz. Ωστόσο, οι εκδόσεις βανίλια και Pro θα τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 870, ενώ το μοντέλο Lite θα έχει Snapdragon 860 SoC στο τιμόνι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *