Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google σχεδιάζει μια νέα πανεπιστημιούπολη Silicon Valley με κέντρο hardware

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google σχεδιάζει μια νέα πανεπιστημιούπολη Silicon Valley με κέντρο hardware

Η Google σχεδιάζει μια άλλη πανεπιστημιούπολη στη Silicon Valley, η οποία θα περιλαμβάνει ένα νέο κέντρο για ορισμένα από τα προϊόντα υλικού της. Η Google εξαγόρασε γη στο βόρειο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ξοδεύοντας περισσότερα από 389 εκατομμύρια δολάρια σε αυτό που δείχνουν τα προκαταρκτικά σχέδια που θα περιλαμβάνει ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, σύμφωνα με το CNBC.

Η πανεπιστημιούπολη, την οποία ονομάζει Midpoint, θα βρίσκεται μεταξύ της τρέχουσας έδρας της Google στο Mountain View και της πανεπιστημιούπολης μικτής χρήσης στο Σαν Χοσέ. Η Midpoint θα έχει πέντε κτίρια γραφείων που συνδέονται με μια πεζογέφυρα και θα είναι δίπλα σε τρία βιομηχανικά κτίρια που τα έγγραφα σχεδιασμού δείχνουν ότι θα χρησιμεύσει ως κόμβος για το τμήμα υλικού, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων έξυπνου σπιτιού Nest. Τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι η Google σχεδιάζει τον ιστότοπο Midpoint από το 2018, CNBC ανέφερε το.

Η Google δεν απάντησε αμέσως σε ένα αίτημα για σχόλιο το Σάββατο, αλλά μια πανεπιστημιούπολη που έχει περισσότερο χώρο αφιερωμένο στο υλικό είναι λογική, λαμβάνοντας υπόψη αυτό που είπαν τα στελέχη πρόσφατα. Ο επικεφαλής υλικού της εταιρείας Rick Osterloh δήλωσε ότι η Google είναι έτοιμη να αρχίσει να αρπάζει μερίδιο αγοράς στον χώρο του υλικού. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *