Το Hellblade: Senua’s Sacrifice είναι πλέον βελτιστοποιημένο για Xbox Series X | S

Το Hellblade: Senua’s Sacrifice είναι πλέον βελτιστοποιημένο για Xbox Series X | S

To Ninja Theory’s Hellblade: Senua’s Sacrifice είναι πλέον επίσημα διαθέσιμο για κονσόλες Xbox Series X | S, με  νέα οπτικά εφέ, επιλογή κεφαλαίου και πολλαπλές λειτουργίες απόδοσης μέσω μια δωρεάν ενημέρωση.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, η ανάλυση υφής, η ποιότητα των σωματιδίων, η απόσταση σχεδίασης και το επίπεδο λεπτομέρειας έχουν βελτιωθεί στο νέο υλικό. Για πρώτη φορά, οι παίκτες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα κεφάλαιο από την καμπάνια και να επαναλάβουν από εκεί. Αλλά το πιο σημαντικό, το DirectX Raytracing είναι πλέον ένα χαρακτηριστικό για εμπλουτισμό αντανακλάσεων.

Οι ιδιοκτήτες του Xbox Series X | S που μπαίνουν στο παιχνίδι θα βρουν τώρα τρεις επιλογές για να ζήσουν το παιχνίδι: Απόδοση, Ανάλυση και Εμπλουτισμένο (Performance, Resolution, καιEnriched).

Στη Σειρά X, η λειτουργία απόδοσης δεν σημαίνει ανίχνευση ακτίνων, δυναμική ανάλυση έως 1080p και το παιχνίδι θα τρέχει με 120FPS. Η επιλογή Ανάλυσης απενεργοποιεί επίσης την ανίχνευση ακτίνων, αλλά εκτελεί το παιχνίδι σε δυναμική ανάλυση 4K στα 60FPS. Η εμπλουτισμένη λειτουργία επιτρέπει τον εντοπισμό ακτίνων και εμφανίζει δυναμική ανάλυση 4K στα 30FPS.

Εν τω μεταξύ, στη σειρά S, η λειτουργία απόδοσης δεν έχει ανίχνευση ακτίνων, παίζει στα 1080p με 60FPS. Η λειτουργία ανάλυσης απενεργοποιεί την ανίχνευση ακτίνων για άλλη μια φορά, αλλά η ανάλυση πηδά στα 1440p με 30FPS. Τέλος, το Enriched on the Series S επιτρέπει τον εντοπισμό ακτίνων σε ανάλυση 1080p και τρέχει το παιχνίδι με 30FPS.

Ο Will Potter της Ninja Theory είπε σχετικά με τη νέα ενημέρωση σε μια συνέντευξη:

«Το ταξίδι του Senua είναι μια κινηματογραφική εμπειρία, οπότε οι οπτικές βελτιώσεις θα ανεβάσουν πραγματικά τον βυθό και θα ζωντανέψουν τον κόσμο του Helheim με τρόπο που δεν καταφέραμε πριν. Οι αντανακλάσεις που ανιχνεύονται με ακτίνες φέρνουν ένα νέο βάθος στα περιβάλλοντα, από τους φωτεινούς διαδρόμους του τομέα της Hela έως τις δραματικές παραλίες της ακτής ναυαγίου ».

Αυτή η δωρεάν ενημέρωση του Hellblade: Senua’s Sacrifice στο Xbox Series X | S είχε αναπτυχθεί με υποστήριξη από το QLOC, οπότε για οποιονδήποτε ανησυχούν θαυμαστές, η Ninja Theory είπε ανάπτυξη στο Senua’s Saga: Hellblade II, το οποίο κατασκευάζει εσωτερικά ως Xbox αποκλειστική πλατφόρμα, δεν επιβραδύνθηκε.

Μια ενημέρωση υπολογιστή με τις ίδιες δυνατότητες είναι επίσης σε εξέλιξη, αν και δεν δόθηκε ημερομηνία έναρξης. Η Ninja Theory πρόσθεσε ότι δεν σχεδιάζεται να φέρει τις βελτιώσεις σε άλλες πλατφόρμες, κάτι που είναι κακό νέο για όσους βρίσκονται στο PlayStation 5.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *