Open beta ‘Diablo II: Resurrected’ : αρχίζει 20 Αυγούστου

Open beta ‘Diablo II: Resurrected’ : αρχίζει 20 Αυγούστου

H Blizzard θα δώσει στους οπαδούς του  Diablo II την ευκαιρία να παίξουν την  επερχόμενη ρεμίξ  του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια δύο ξεχωριστών Σαββατοκύριακα  .Το πρώτο από αυτά θα ξεκινήσει στις 13 Αυγούστου στις 13:00 ET. Θα είναι ανοιχτό για όσους προ-παρήγγειλαν το Diablo II: Resurrected ή το Diablo Prime Evil Collection, το οποίο περιλαμβάνει τόσο το remaster όσο και το Diablo 3, σε PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PS4.

 Αν πέσετε σε αυτό το στρατόπεδο, θα έχετε προθεσμία μέχρι τις 17 Αυγούστου στις 13:00 για να παίξετε μέσω της Πράξης Ι και ΙΙ της ιστορίας ως Amazon, Barbarian, Druid, Paladin ή Sorceress. Επιπλέον, αυτή τη φορά, η  Blizzard θα σας επιτρέψει να παίξετε με έως και επτά άλλους παίκτες, με ενεργοποιημένη την υποστήριξη για cross-progress. Απλώς σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια του πρώιμου Σαββατοκύριακου πρόσβασης, αυτή η λειτουργία θα λειτουργεί μόνο σε πλατφόρμες όπου έχετε προ-παραγγείλει το παιχνίδι.

Μια εβδομάδα αργότερα, ξεκινώντας στις 20 Αυγούστου στις 1 μ.μ. ET, η Blizzard θα ανοίξει την beta σε όποιον θέλει να λάβει μέρος. Σε εκείνο το σημείο, θα έχετε μέχρι τις 23 να δείτε τη δουλειά που έχει κάνει το στούντιο για να ενημερώσει το αγαπημένο του RPG δράσης. Δυστυχώς, ούτε το beta θα είναι διαθέσιμο για έλεγχο στο Nintendo Switch. Και αν θέλετε να δείτε πώς παίζουν οι Assassin και Necromancer στο remaster, θα πρέπει επίσης να περιμένετε μέχρι την  ημερομηνία κυκλοφορίας  του παιχνιδιού στις 23 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *