Το Asus ROG Phone 5S θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου

Το Asus ROG Phone 5S θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου

Τώρα που oSnapdragon 888+ είναι στην αγορά με την επίσημη αποκάλυψη του Xiaomi Mix 4, φαίνεται ότι άλλες εταιρείες ανυπομονούν να χρησιμοποιήσουν το νέο SoC επίσης . Μεταξύ των πρώτων στη σειρά θα είναι η Asus, σύμφωνα με ένα νέο σύνολο διαρροών σήμερα.

Εάν οι φήμες είναι αληθινές, τότε περιμένετε το Asus ROG Phone 5S να γίνει επίσημο στις 16 Αυγούστου. Η  προσθήκη του “S” στο όνομα μιας ήδη υπάρχουσας συσκευής δεν θα είναι μια τεράστια αναβάθμιση σε σύγκριση με το ROG Phone 5 που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Στην πραγματικότητα, οι δύο μόνο βελτιώσεις φαίνεται να είναι ο Snapdragon 888+ που παίρνει τη θέση του 888, και τα ποσά RAM γίνονται κάπως ακόμα πιο προσιτά. Προφανώς θα κυκλοφορήσουν μόνο δύο εκδόσεις του ROG Phone 5S, η μία με 16GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, η άλλη με 18GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι άλλες διαρροές προδιαγραφών μιλούν για OLED οθόνη 144 Hz, μπαταρία 6.000 mAh και γρήγορη φόρτιση 65W, αλλά όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που έχει ήδη το αρχικό ROG Phone 5.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *