Το Android 12 είναι σχεδόν έτοιμο καθώς η τελευταία beta επικεντρώνεται στη σταθερότητα της πλατφόρμας

Το Android 12 είναι σχεδόν έτοιμο καθώς η τελευταία beta επικεντρώνεται στη σταθερότητα της πλατφόρμας

Η Google κυκλοφόρησε την τέταρτη beta του Android 12, και ενώ δεν υπάρχουν σημαντικές νέες δυνατότητες  και έτσι σηματοδοτείται  ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος. Το Android 12 έχει πλέον φτάσει στη σταθερότητα της πλατφόρμας, πράγμα που σημαίνει ότι η εργασία έχει ολοκληρωθεί στις περισσότερες από τις βασικές τεχνολογίες. Η Google δήλωσε τον Μάρτιο ότι ελπίζει να φτάσει στη σταθερότητα της πλατφόρμας τον Αύγουστο, οπότε είναι σε καλό δρόμο.

“Τα API του Android 12 και όλες οι συμπεριφορές που αντιμετωπίζουν οι εφαρμογές έχουν οριστικοποιηθεί”, σύμφωνα με την Google. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές μπορούν να ξεκινήσουν τις τελικές δοκιμές συμβατότητας Android 12 χωρίς να ανησυχούν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ. Μια τελική έκδοση Android 12 beta θα εμφανιστεί τις επόμενες εβδομάδες. 

Η Google αναμένεται να κυκλοφορήσει σε γενικές γραμμές το Android 12 τους επόμενους μήνες, πιθανότατα παράλληλα με τη σειρά Pixel 6. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες, ενδέχεται να μην μάθουμε για αυτές έως ότου η Google δώσει μια εις βάθος ματιά στα νέα της ναυαρχίδες. 

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το Android 12 beta, ορισμένες συσκευές έχουν πρόσβαση σε αυτό. Μαζί με τα τηλέφωνα Google Pixel, OnePlus, Xiaomi και ZTE, είναι επίσης διαθέσιμο στο Google TV.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *