Το Tinder θα κάνει την επαλήθευση ταυτότητας διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες

Το Tinder θα κάνει την επαλήθευση ταυτότητας διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες

Το Tinder σχεδιάζει να κάνει την επαλήθευση ταυτότητας – μια λειτουργία που διατίθεται προς το παρόν μόνο στην Ιαπωνία – προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες του, λέει η εταιρεία.

Προς το παρόν, έχουμε λίγες λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσει αυτή η ενημέρωση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα “επόμενα τρίμηνα”. Σε δήλωσή του, το Tinder είπε ότι η επαλήθευση ταυτότητας «θα ξεκινούσε ως εθελοντική» και ότι θα συμβουλευόταν εμπειρογνώμονες για να καθορίσει «ποια έγγραφα είναι πιο κατάλληλα σε κάθε χώρα» και άλλες λεπτομέρειες.

Οι διευθυντές του Tinder σημείωσαν ότι η επαλήθευση ταυτότητας μπορεί να είναι ένα «περίπλοκο και πολύχρωμο» ζήτημα και ότι ορισμένοι χρήστες «μπορεί να έχουν επιτακτικούς λόγους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μοιραστούν την πραγματική τους ταυτότητα με μια διαδικτυακή πλατφόρμα». Η εταιρεία δήλωσε ότι συνεργάζεται με διάφορους εμπειρογνώμονες για να διασφαλίσει ότι η προσέγγισή της είναι «δίκαιη».

Η επαλήθευση ταυτότητας θα είναι η πιο πρόσφατη ενημέρωση ασφάλειας για την εφαρμογή γνωριμιών, η οποία έχει προσθέσει άλλες λειτουργίες που έχουν σκοπό να καθησυχάσουν τους χρήστες σχετικά με την ταυτότητά τους. Η εταιρεία έχει επίσης εφαρμόσει μια λειτουργία κατά της αλιείας και η μητρική εταιρεία Tinder Match Group συνεργάστηκε με την πλατφόρμα ελέγχου παρασκηνίου Garbo νωρίτερα αυτό το έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *