Τα μέλη του YouTube Premium μπορούν να λάβουν τρεις μήνες δωρεάν Stadia Pro

Τα μέλη του YouTube Premium μπορούν να λάβουν τρεις μήνες δωρεάν Stadia Pro

H  Google ξεκίνησε μια νέα προώθηση για να παρασύρει τους χρήστες του YouTube Premium να ελέγξουν τη συνδρομή του στο Stadia Pro. Υπό την προϋπόθεση ότι είστε νέοι στην υπηρεσία επί πληρωμή, μπορείτε τώρα να λάβετε μια δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών για να δείτε αν το gaming cloud είναι το θέμα σας.

Η προώθηση που εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το 9to5Google, είναι διαθέσιμη μόνο στους τρέχοντες συνδρομητές του YouTube Premium στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία, τις Κάτω Χώρες, τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να διεκδικήσετε την τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο έως τις 31 Ιανουαρίου 2022, οπότε έχετε προθεσμία έως τις 14 Φεβρουαρίου για να εξαργυρώσετε την προσφορά. Σύμφωνα με τα ψιλά γράμματα στον ιστότοπο της Google, η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη σε όσους έχουν αυτήν τη στιγμή δοκιμή στο YouTube Premium.

Ως συνδρομητής του Stadia Pro, έχετε πρόσβαση σε αρκετούς δωρεάν τίτλους κάθε μήνα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιλεγμένα παιχνίδια και περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης με έκπτωση. Αλλά ο λόγος που οι περισσότεροι παίρνουν το Stadia Pro είναι να μεταδώσουν τον κατάλογο παιχνιδιών της πλατφόρμας σε ανάλυση 4K με HDR και ήχο surround 5,1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *