Το iOS 15 δεν θα περιλαμβάνει προβολή του SharePlay

Το iOS 15 δεν θα περιλαμβάνει προβολή του SharePlay

Μην υπολογίζετε στη χρήση του  iOS 15 για τις βραδινές εικονικές ταινίες του SharePlay  σας στο εγγύς μέλλον. Η Apple έχει προειδοποιήσει ότι το SharePlay δεν θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις κυκλοφορίας των iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 και macOS Monterey. Θα έχετε αυτήν την κοινή εμπειρία προβολής μέσω ενημερώσεων λογισμικού που έρχονται αυτό το φθινόπωρο, αλλά οι νέεςbeta 6 εκδόσεις (δημόσιες και ιδιωτικές) δεν το περιλαμβάνουν.

Η Apple είπε  ότι θα συνεχίσει να δίνει στους προγραμματιστές πρόσβαση στο SharePlay προκειμένου να ενσωματώσουν τη δυνατότητα στις εφαρμογές τους. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα προφίλ SharePlay για κατασκευαστές εφαρμογών που δεν θέλουν να διαταράξουν την εργασία τους.

Ωστόσο, ίσως αξίζει να εγκαταστήσετε το iOS 15 beta 6 . Η Apple έχει διορθώσει περαιτέρω το Safari εισάγοντας μια επανασχεδιασμένη γραμμή καρτελών – δεν χρειάζεται πλέον να έχετε πρόσβαση σε κοινές λειτουργίες μέσω μενού υπερχείλισης. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε τη γραμμή διευθύνσεων πίσω στην κορυφή εάν είστε παραδοσιακός. Δεν είναι μια ανατροπή στονμε τον οποίο λειτουργούν τα iOS 14 τρόπο, αλλά είναι μια αναγνώριση ότι πολλοί δεν ήταν οπαδοί της αρχικής προσέγγισης του iOS 15.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *