Το Pixel 6 της Google δεν θα έχει φορτιστή στο κουτί

Το Pixel 6 της Google δεν θα έχει φορτιστή στο κουτί

H Google ακολουθεί την Apple και τη Samsung για την άρση των φορτιστών που περιλαμβάνονται. Η εταιρεία επιβεβαίωσε  ότι το Pixel 6 δεν θα περιλαμβάνει φορτιστή στο κουτί. Όπως και οι ομότιμοι της, η Google ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ανάγκη-οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη φορτιστές USB-C, λέει η εταιρεία.

Το Pixel 5a θα πρέπει να είναι το τελευταίο τηλέφωνο της Google με ενσωματωμένο τούβλο. Ρωτήσαμε την Google εάν μπορεί να σχολιάσει το θέμα.

Ενώ η Google δεν άγγιξε αυτό το θέμα άμεσα, οι εταιρείες έχουν δικαιολογήσει ιστορικά την αφαίρεση του φορτιστή ως μια φιλική προς το περιβάλλον κίνηση. Η Apple, η Samsung και άλλοι δεν μπορούν μόνο να παράγουν λιγότερους φορτιστές συνολικά και να μειώνουν τα ηλεκτρονικά απόβλητα, αλλά να στέλνουν τηλέφωνα σε μικρότερα κουτιά που επιτρέπουν περισσότερες συσκευές ανά αποστολή (και συνεπώς λιγότερα ταξίδια).

όπως κριτικοί Ωστόσο,έχουν παρατηρήσει οrι, αυτό το πλεονέκτημα είναι συζητήσιμο – αν χρειαστεί να αγοράσετε φορτιστή, μπορεί να δημιουργήσετε περισσότερα απόβλητα παραγγέλνοντας φορτιστή από άλλη εταιρεία. Άλλοι έχουν εικάσει ότι πρόκειται για μια κίνηση μείωσης του κόστους. Οι εταιρείες μπορούν να αποκρύψουν (ή τουλάχιστον να μετριάσουν) το αυξανόμενο κόστος του τηλεφώνου αφαιρώντας ένα ακατάλληλο αξεσουάρ.

Όπως και να έχει, οι επιλογές σας για τους φορτιστές που περιλαμβάνονται συρρικνώνονται. Ίσως χρειαστεί να στραφείτε σε μάρκες όπως η Xiaomi (η οποία προσφέρει έναν «δωρεάν» φορτιστή για το Mi 11) εάν είστε αποφασισμένοι να πάρετε ένα τούβλο χωρίς επιπλέον χρέωση. Διαφορετικά, πιθανότατα θα πρέπει να παραιτηθείτε μόνοι σας για να αγοράσετε τουλάχιστον έναν ξεχωριστό φορτιστή για να κρατήσετε το τηλέφωνό σας ανανεωμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *