Η Xiaomi θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα αισθητήρα εγγύτητας σε ορισμένα τηλέφωνα της

Η Xiaomi θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα αισθητήρα εγγύτητας σε ορισμένα τηλέφωνα της

  Υπήρξαν μια σειρά από παράπονα στην κοινότητα χρηστών της Xiaomi σχετικά με ορισμένα από τα πρόσφατα τηλέφωνά της και τους αισθητήρες εγγύτητας. Και φαίνεται ότι η εταιρεία έχει ακούσει και έχει ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων.

Η ακριβής αιτία του προβλήματος δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ορισμένοι χρήστες πιστεύουν ότι πρόκειται για πρόβλημα υλικού. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η Xiaomi αποφάσισε να τερματίσει τη συμφωνία της με την Elliptic Labs – τον προμηθευτή   για αισθητήρες εγγύτητας. Έχει κλείσει τώρα συμφωνία με την Minghao Sensing, αν και δεν είναι σαφές πότε θα φτάσουν οι νέοι αισθητήρες στα τηλέφωνα της Xiaomi.

Επιπλέον, ο τεχνολογικός γίγαντας θα προσπαθήσει να διορθώσει αυτά τα ενοχλητικά σφάλματα, τοποθετώντας ενημερώσεις OTA στις επηρεαζόμενες συσκευές, σε μια προσπάθεια να επαναβαθμονομήσει τους αισθητήρες. Σε περίπτωση όμως που πρόκειται για ένα ευρέως διαδεδομένο ζήτημα υλικού, όπως κάποιοι υποπτεύονται, αυτή μπορεί να μην είναι η λύση που κάποιοι χρήστες ήλπιζαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *