Η Xiaomi απομακρύνεται από την επωνυμία του προϊόντος «Mi»

Η Xiaomi απομακρύνεται από την επωνυμία του προϊόντος «Mi»

H Xiaomi καταργεί σταδιακά τη σήμανση προϊόντων «Mi», λέει ένας εκπρόσωπος της. Τα προϊόντα που περιλαμβάνουν κορυφαία smartphone όπως το φετινό Mi 11 θα φέρουν απλώς το όνομα Xiaomi.  

“Από το τρίτο τρίμηνο του 2021, η σειρά προϊόντων της Xiaomi” Mi “θα μετονομαστεί σε” Xiaomi “”, λέει ο εκπρόσωπος. «Αυτή η αλλαγή θα ενοποιήσει την παγκόσμια παρουσία της μάρκας μας και θα κλείσει το χάσμα αντίληψης μεταξύ της μάρκας και των προϊόντων της. Αυτή η αλλαγή μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές. “

Η Xiaomi λέει ότι θα διατηρήσει ακόμα τη μάρκα Redmi, πράγμα που σημαίνει ότι τα υψηλότερα προϊόντα Xiaomi θα σχηματίσουν μια ξεχωριστή σειρά παράλληλα με τα προϊόντα Redmi. Τα προϊόντα της Xiaomi “αντιπροσωπεύουν την κορυφή της τεχνολογίας και προσφέρουν μια κορυφαία εμπειρία”, σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ τα προϊόντα Redmi “φέρνουν μεγάλη καινοτομία σε πιο προσιτή τιμή και απευθύνονται σε νεότερο κοινό”.

Αυτή η σύμβαση ονοματοδοσίας “θα εφαρμοστεί επίσης στο οικοσύστημα και τα προϊόντα IoT με την πάροδο του χρόνου”, λέει ο εκπρόσωπος, αν και το λογότυπο της μάρκας Mi θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται στα καταστήματα Mi Home της Xiaomi προς το παρόν.

Η ανακοίνωση αυτού του μήνα για το τελευταίο τηλέφωνο στη σειρά Mi Mix χρησίμευσε ως προάγγελος της αλλαγής, αφού η Xiaomi το ανέφερε ως Xiaomi Mix 4. Τα προηγούμενα τηλέφωνα ονομάζονταν Mi Mix, Mi Mix 2 και Mi Mix 3.

Το brand Mi χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό στις δυτικές αγορές, πιθανώς για λόγους αναγνωσιμότητας και προφοράς – τηλέφωνα όπως το Mi 11 ονομάζονται ήδη Xiaomi 11 στην Κίνα , για παράδειγμα. Αλλά η Xiaomi προφανώς πιστεύει ότι το όνομα της εταιρείας της είναι πλέον αρκετά αναγνωρίσιμο και αντιπροσωπεύει καλύτερα τα προϊόντα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *