Η εφαρμογή YouTube Music της Google για το Wear OS λειτουργεί μόνο με τα επερχόμενα έξυπνα ρολόγια της Samsung

Η εφαρμογή YouTube Music της Google για το Wear OS λειτουργεί μόνο με τα επερχόμενα έξυπνα ρολόγια της Samsung

H εφαρμογή YouTube Music της Google για το Wear OS είναι πλέον ζωντανή, λίγους μήνες αφότου ο τεχνολογικός γίγαντας υποσχέθηκε να την κυκλοφορήσει  . Αυτό σίγουρα ακούγεται σαν υπέροχη είδηση ​​για τους χρήστες που το περίμεναν μετά την απόσυρση της Google από τη Music Play για το Wear OS το 2020. Τα άσχημα νέα είναι ότι    αυτή τη στιγμή λειτουργεί μόνο στην πλατφόρμα Wear OS 3 της Google. Τα Samsung Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 4 Classic wearables  , τα οποία θα είναι διαθέσιμα στις 27 Αυγούστου, θα είναι οι μόνες συσκευές που θα λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα στο άμεσο μέλλον. 

Η εταιρεία διέκοψε την εφαρμογή Play Music για ρολόγια Wear OS τον Αύγουστο του 2020, εβδομάδες πριν κλείσει εντελώς την υπηρεσία υπέρ της Μουσικής YouTube. Γρήγορα κυκλοφόρησε μια εφαρμογή YouTube Music για το Apple Watch, αλλά οι χρήστες του Wear OS έπρεπε να περιμένουν τη σειρά τους. Και, με βάση αυτά που γνωρίζουμε τώρα, μπορεί να χρειαστεί να συνεχίσουν να περιμένουν, εκτός αν είναι έτοιμο να αποκτήσουν αύριο τα νέα έξυπνα ρολόγια της Samsung. Σε σύγκριση, η εφαρμογή Wear OS του Spotify λειτουργεί ακόμη και σε παλαιότερα έξυπνα ρολόγια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ροή και λήψη μουσικής.

Εκτός από την εξαιρετικά περιορισμένη συμβατότητα, η εφαρμογή δεν μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί για ροή μουσικής. Oι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν μόνο κομμάτια στην εφαρμογή. Επιπλέον, το τηλέφωνο πρέπει να είναι συνδεδεμένο για να μπορείτε να κατεβάσετε οτιδήποτε. Για όσους δεν ενοχλούνται από όλους αυτούς τους περιορισμούς και σύντομα θα έχουν πρόσβαση σε ένα Galaxy Watch 4, η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη στο Google Play.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *