Οι πρώτες προπαραγγελίες Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 στην Κορέα ξεπερνούν τις σειρές Galaxy S21 και Note20

Οι πρώτες προπαραγγελίες Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 στην Κορέα ξεπερνούν τις σειρές Galaxy S21 και Note20

H Samsung έλαβε 920.000 προπαραγγελίες για Galaxy Z Fold3 5G και Z Flip3 5G συνολικά στη Νότια Κορέα κατά την περίοδο 17-23 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι όσον αφορά τις παραγγελίες της πρώτης εβδομάδας, το πτυσσόμενο δίδυμο έχει ήδη ξεπεράσει το Galaxy Note20 και ακόμη και το Galaxy S21. Για υπενθύμιση, οι προπαραγγελίες S21 στην Κορέα ξεπέρασαν αυτές της σειράς S20.

Αυτό είναι ένα σήμα ότι η ώρα των αναδιπλούμενων έφτασε πραγματικά. Η σύγκριση με το περσινό Galaxy Z Fold2 είναι ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακή-μόλις δύο ημέρες πριν ξεκινήσει η πώληση του πτυσσόμενου δεύτερης γενιάς, οι κορεατικές εκδόσεις ανέφεραν 60.000 προπαραγγελίες.

Early Galaxy Z Fold3 and Z Flip3 pre-orders in Korea surpass the Galaxy S21 and Note20 series

Το μεγαλύτερο μέρος των νέων παραγγελιών αποτελείται από το πιο προσιτό Galaxy Z Flip3, το οποίο αντιπροσωπεύει περίπου το 70%, το ακριβότερο Z Fold3 αποτελεί το άλλο 30%, αναφέρει οτου Bloomberg Sohee Kim.  

To  Z Fold3 έχει σκοράρει πάνω από 4 φορές περισσότερες προπαραγγελίες από τον προκάτοχό του. Φυσικά, πρόκειται μόνο για την αγορά της Νότιας Κορέας, αλλά η ζήτηση στην Ευρώπη φαίνεται επίσης πολύ ισχυρή,, ισχυρότερη από ότι περίμενε η Samsung. Χθες, η Samsung έστειλε email στους πελάτες στη Γερμανία λέγοντας ότι η παραγγελία τους ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω της μεγάλης ζήτησης. Αργότερα, ο Max Jambor ανέφερε ότι άκουσε παρόμοιες ιστορίες και από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία με κάποιες ημερομηνίες παράδοσης του Galaxy Z Flip3 να πέφτουν στις 9 Σεπτεμβρίου ή αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *