Το One UI 4 beta της Samsung με βάση το Android 12 θα μπορούσε να ανοίξει νωρίτερα από ό, τι περιμένατε

Το One UI 4 beta της Samsung με βάση το Android 12 θα μπορούσε να ανοίξει νωρίτερα από ό, τι περιμένατε

H Samsung μόλις κυκλοφόρησε το One UI 3.1.1 για τη σειρά Galaxy S21 και φαίνεται ότι η πρώτη beta για το One UI 4 που βασίζεται στο Android 12 δεν είναι μακριά.

Σύμφωνα με έναν χρήστη στο φόρουμ κοινότητας της Samsung  , η εταιρεία θα ανοίξει το One UI 4 για δοκιμή beta στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο χρήστης λέει ότι η ενημερωμένη έκδοση beta θα κυκλοφορήσει πρώτα στις συσκευές Galaxy S21.

 Η δημοσίευση ισχυρίζεται ότι η Samsung χτίζει μια νέα έκδοση υλικολογισμικού beta για τη σειρά Galaxy S21 στη Νότια Κορέα. Έρχεται με τον αριθμό κατασκευής G991NKSU3ZUHE, όπου το “Z” δηλώνει ότι πρόκειται για λογισμικό beta. Επίσης, ισχυρίζεται ότι αυτή η νέα beta πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Μια άλλη υπόδειξη προέρχεται από το Geekbench. Ενώ οι λίστες αναφοράς μπορούν εύκολα να πλαστογραφηθούν, αυτή απαριθμεί το Galaxy S21 Ultra με το λειτουργικό σύστημα Android 12, υποδηλώνοντας ότι η Samsung θα μπορούσε να δοκιμάζει το ίδιο τώρα.

Αλλού, η Samsung ενημέρωσε επίσης μία από τις μονάδες Good Lock για την έκδοση Android 12. Η πρώτη ενότητα που λαμβάνει υποστήριξη είναι το One Hand Operation Plus. Το changelog για την ενημέρωσή του αναφέρει υποστήριξη Android 12. Αυτός είναι ένας άλλος δείκτης ότι η Samsung ετοιμάζει τις εφαρμογές της για το νέο λογισμικό.

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το One UI 4. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη όλες αυτές τις υποδείξεις, θα μπορούσαμε να ακούσουμε από την εταιρεία τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *