Η διαρροή υποδηλώνει ότι η Apple μπορεί να αψηφήσει τις προκαταλήψεις  και  να ονομάσει την επόμενη ναυαρχίδα της το iPhone 13.

Η διαρροή υποδηλώνει ότι η Apple μπορεί να αψηφήσει τις προκαταλήψεις και να ονομάσει την επόμενη ναυαρχίδα της το iPhone 13.

Υπήρξαν φήμες ότι η Apple μπορεί να ονομάσει το επόμενο iPhone τους iPhone 12S, κυρίως λόγω των συνθηκών κακής τύχης που σχετίζονται με τον αριθμό 13, και φυσικά επίσης επειδή η επόμενη γενιά iPhones δεν αναμένεται να είναι σημαντική απόκλιση από το iPhone 12.

Φαίνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν λάθος, αν πιστέψουμε σε μια καρτέλα αυτοκόλλητων που προορίζονται για συσκευασίες iPhone που διέρρευσαν στην Κίνα.

Δημοσιεύτηκε στο iClarified, η καρτέλα δεν αποκαλύπτει πολλά εκτός από το όνομα και φαίνεται σχετικά αυθεντική. Φυσικά θα γνωρίζουμε αρκετά σύντομα, αν πιστεύουμε την ημερομηνία έναρξης της φημολογούμενης 24ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Apple θα διατηρήσει τα μεγέθη της οθόνης με την επερχόμενη σειρά iPhone 13. Η Apple θα παρουσιάσει μοντέλα iPhone 13 5,4 ιντσών και 6,1 ιντσών και iPhone 13 Pro 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών. Νωρίτερα το Bloomberg αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της επερχόμενης σειράς iPhone 13, διαβάστε σχετικά παρακάτω.

  • Τρεις νέες δυνατότητες κάμερας.
    • Καταγραφή πορτρέτου βίντεο (ήδη βρέθηκε σε συσκευές Android που περιλάμβαναν Samsung Galaxy S21 Ultra)
    • Δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε μορφή υψηλότερης ποιότητας της Apple που ονομάζεται ProRes
    • Ένα νέο σύστημα που μοιάζει με φίλτρα που βελτιώνει την εμφάνιση και τα χρώματα των φωτογραφιών

Εκτός από την παραπάνω νέα λειτουργία κάμερας , τα νέα iPhone θα λάβουν σχετικά μικρές αναβαθμίσεις. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Apple θα περιλαμβάνει ένα γρηγορότερο τσιπ A15 με βελτιωμένη απόδοση και καλύτερη απόδοση. Επίσης, η σειρά iPhone 13 αναμένεται να διαθέτει μικρότερη εγκοπή και υψηλό ρυθμό ανανέωσης για πιο ομαλή εμπειρία κύλισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *