Η εφαρμογή Pokémon TV  κυκλοφορεί στο Nintendo Switch

Η εφαρμογή Pokémon TV κυκλοφορεί στο Nintendo Switch

Οι οπαδοί των Pokémon έχουν τώρα ακόμα περισσότερους τρόπους για να απολαύσουν τις προσφορές του εκτεταμένου franchise στο Nintendo Switch. Η εφαρμογή Pokémon TV, επιτέλους, χτύπησε την κονσόλα. Περιλαμβάνει εκατοντάδες επεισόδια της σειράς anime Pokémon, συμπεριλαμβανομένων μερικών πλήρων σεζόν, καθώς και σπεσιαλιτέ κινουμένων σχεδίων. 

Τα παιδιά (και οι ενήλικες, αν είμαστε ειλικρινείς) μπορούν επίσης να ανατρέψουν και να παρακολουθήσουν διαγωνισμούς Pokémon Trading Card Game και βιντεοπαιχνίδια. Μπορούν επίσης να πάρουν μερικές συμβουλές προπόνησης. Υπάρχουν πολλά για τους νεότερους οπαδούς των Pokémon επίσης. Η κατηγορία Junior περιλαμβάνει τραγούδια που τραγουδούν, παιδικές ρίμες και άλλα. Το περιεχόμενο της δωρεάν εφαρμογής ανανεώνεται περιοδικά.

Το Pokémon TV εμφανίστηκε το 2010 στον επίσημο ιστότοπο της μάρκας. Οι εφαρμογές Android και iOS ακολούθησαν το 2013.

Αν και το Switch eShop διαθέτει εκατοντάδες και εκατοντάδες παιχνίδια, υπάρχουν πολύτιμες λίγες εφαρμογές πολυμέσων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το YouTube, το Hulu και το Funimation, αλλά το Netflix και το Prime Video δεν φαίνονται πουθενά (εκτός εάν κάνετε jailbreak τον διακόπτη σας). Μια άλλη εφαρμογή ροής από μια μάρκα που είναι τόσο συνυφασμένη με το DNA της Nintendo θα μπορούσε να κρατήσει τους ανθρώπους προσκολλημένους στο Switch τους για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εφαρμογή Pokémon TV έπρεπε να ήταν στην κονσόλα πολύ πριν από τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *