Η Microsoft κυκλοφορεί περισσότερες διορθώσεις και ένα νέο widget «Microsoft 365» στην τελευταία δοκιμαστική έκδοση των Windows 11

Η Microsoft κυκλοφορεί περισσότερες διορθώσεις και ένα νέο widget «Microsoft 365» στην τελευταία δοκιμαστική έκδοση των Windows 11

H Microsoft κυκλοφόρησε  μια νέα έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11 Insider – Αρ. 22000.168 – για όσους χρησιμοποιούν τόσο το Dev όσο και το Κανάλια beta. Η έκδοση έχει ως επί το πλείστον διορθώσεις και ενημερώσεις, καθώς και ένα νέο widget παραγωγικότητας “Microsoft 365” και υποστήριξη για περισσότερες γλώσσες στη λειτουργία συνομιλίας ομάδων που είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα.

Το νέο γραφικό στοιχείο Microsoft 365 προορίζεται για επαγγελματικούς χρήστες που έχουν συνδεθεί στους λογαριασμούς τους στο Azure Active Directory σε υπολογιστές με Windows 11. Αυτό το γραφικό στοιχείο τους δείχνει τα συχνά ανοιχτά έγγραφά τους, τις ειδήσεις της εταιρείας και τις ηχογραφήσεις συναντήσεων, μεταξύ άλλων σχετικών πληροφοριών εργασίας. Για να το δοκιμάσετε, οι Insiders πρέπει να ανοίξουν widget και να κάνουν κλικ στο κουμπί “Προσθήκη γραφικών στοιχείων”. Η Microsoft ήδη δοκιμάζει πολλά widget για τα Windows 11, συμπεριλαμβανομένου ενός Family (Safety) και ενός widget News and Interests (Bing plus MSN).

Από τη σημερινή κατασκευή, το Teams Chat υποστηρίζει τώρα πολλές διαφορετικές γλώσσες. Η δυνατότητα συνομιλίας ομάδων στα Windows 11 πρόκειται να αντικαταστήσει το κουμπί και την επιλογή Skype Meet Now. Το Teams Chat στα Windows 11 προορίζεται να προσπαθήσει περισσότερους χρήστες Teams να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των καταναλωτών που έχει προσθέσει η Microsoft στις Ομάδες και να σκεφτεί τη χρήση των Ομάδων πέρα ​​από τις ρυθμίσεις εργασίας.  

Η Microsoft κυκλοφορεί επίσης μια ενημέρωση για την εφαρμογή Microsoft Store για δοκιμαστές στα Windows 11, ξεκινώντας από το Dev. Η νέα έκδοση, 22108.1401.9.0, περιλαμβάνει μια «πλήρη οπτική αναθεώρηση» της διεπαφής χρήστη της Βιβλιοθήκης και μια ενημερωμένη σχεδίαση της λειτουργίας Spotlight για την προώθηση προϊόντων στο Κατάστημα. Δεν υπάρχει ακόμη τίποτα από τη Microsoft σχετικά με το πότε η εταιρεία μπορεί να ξεκινήσει να δοκιμάζει εφαρμογές Android στο Store, όπως είχε υποσχεθεί.

Η Microsoft τονίζει ξανά αυτήν την εβδομάδα ότι τώρα είναι η ώρα για τους δοκιμαστές του Insider που θέλουν να συνεχίσουν να δοκιμάζουν προεπισκοπήσεις των Windows 11 για να βγουν από το δακτύλιο του καναλιού Dev και να μετακινηθούν στο δακτύλιο Beta. Πολύ σύντομα, η Microsoft πρόκειται να επιστρέψει στη χρήση του καναλιού Dev για να δοκιμάσει τις λειτουργίες “bleeding edge” που μπορεί ή δεν μπορούν ποτέ να αποσταλούν ως μέρος του λειτουργικού συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *