Οι αποστολές GPU ενδέχεται να είναι ακόμη χαμηλότερες τον Σεπτέμβριο λόγω των νέων επιδημιών της Covid

Οι αποστολές GPU ενδέχεται να είναι ακόμη χαμηλότερες τον Σεπτέμβριο λόγω των νέων επιδημιών της Covid

Οι Geforce RTX 3060 και RTX 3060 Ti της Nvidia φέρεται να αντιμετωπίζουν τεράστιους περιορισμούς εφοδιασμού τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με νέα έκθεση του κινεζικού μέσου ενημέρωσης IT Home. Αυτή η αναφορά έρχεται εν θερμώ μετά από μερικές πολύ θετικές ειδήσεις πρόσφατα σχετικά με τις αποστολές GPU που έφτασαν σε πολύ υψηλό αριθμό 123 εκατομμυρίων μονάδων το δεύτερο τρίμηνο.

Ο ιστότοπος αναφέρει ότι τόσο το RTX 3060 όσο και το 3060 Ti θα έχουν περίπου 50% μείωση στις αποστολές τους σε σύγκριση με αυτό που ήταν τις πρώτες 20 ημέρες περίπου, τον Αύγουστο. Αυτές οι πληροφορίες προφανώς προέρχονται από φόρουμ όπου οι πωλητές πρόσθετων συστημάτων (AIB) και άλλες οντότητες στη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού μοιράζονται και συζητούν τέτοιες λεπτομέρειες μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ζητήματα τροφοδοσίας για τις δύο GPU της Nvidia θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, όταν τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να βελτιώνονται σταδιακά ξανά.

Φαίνεται ,  ωστόσο, προσθέτει ότι το πρόβλημα δεν θα περιοριστεί μόνο στα RTX 3060 και 3060 Ti και όλες οι άλλες κάρτες γραφικών SKU τόσο της AMD όσο και της Nvidia φέρονται να επηρεαστούν από αυτό.επηρεάζονται

Προφανώς,πολλά εργοστάσια κατασκευής GPU στην Κίνα από τους περιορισμούς που τέθηκαν λόγω των νέων εστιών που σχετίζονται με την πανδημία του COVID-19. Ως αποτέλεσμα τέτοιων περιορισμών, αυτά τα εργοστάσια δεν είναι σε θέση να εργαστούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, εξηγεί η έκθεση.

Υπήρξε επίσης μια πρόσφατη αναφορά για υψηλές τιμές GDDR6 που επηρεάζονται παρόμοια από το παγκόσμιο ζήτημα έλλειψης τσιπ, το οποίο προσθέτει περαιτέρω τα δεινά των κατασκευαστών GPU και των AIB.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *