Η Microsoft αφήνει ένα κενό στους χρήστες  να εγκαταστήσουν τα Windows 11 σε μη υποστηριζόμενο υλικό

Η Microsoft αφήνει ένα κενό στους χρήστες να εγκαταστήσουν τα Windows 11 σε μη υποστηριζόμενο υλικό

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα ενημέρωση των Windows 11 για Insiders στο κανάλι Beta. Μαζί με την ενημέρωση, η Microsoft έκανε επίσης μερικές ανακοινώσεις για να δώσει σαφήνεια στα Windows 11. Πρώτον, η εταιρεία δεν υποχωρεί από τις απαιτήσεις των Windows 11. Δεύτερον, η εταιρεία έχει προσθέσει μερικούς επεξεργαστές Intel 7ης γενιάς στη λίστα των υποστηριζόμενων επεξεργαστών. Δυστυχώς, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τους παλιούς επεξεργαστές AMD.

Ευτυχώς, η Microsoft άφησε ένα παραθυράκι ανοιχτό για τους λάτρεις που θέλουν να αναβαθμίσουν μη υποστηριζόμενο υλικό στα Windows 11. Ο γίγαντας του Redmond δεν θα θέσει σοβαρό όριο στις εγκαταστάσεις που γίνονται μέσω των Windows 11 ISO που επιτρέπουν στους χρήστες να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν τα Windows 11 σε μη υποστηριζόμενο υλικό. Ωστόσο, η εταιρεία εξακολουθεί να απαιτεί οι υπολογιστές να έχουν TPM 1.2, 64 GB αποθηκευτικού χώρου, 4 GB RAM και διπύρηνο επεξεργαστή. Εάν πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις, μπορείτε ακόμα να εγκαταστήσετε τα Windows 11 μέσω ISO, αλλά θα ειδοποιηθείτε ότι η αναβαθμισμένη συσκευή σας θα βρίσκεται σε κατάσταση που δεν υποστηρίζεται.

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι σαφές τι σημαίνει αυτή η μη υποστηριζόμενη κατάσταση, αλλά αναμένουμε από τη Microsoft να παρέχει σαφήνεια στο εγγύς μέλλον. Όπως σημειώνει ο Paul Thurrott, ο συμβιβασμός είναι παρόμοιος με τη Microsoft που αφήνει ανοιχτό το κενό που εξακολουθεί να επιτρέπει στους χρήστες των Windows 7 να αναβαθμίσουν δωρεάν τα Windows 10.

Ένας άλλος τρόπος για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα Windows 11 είναι να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider. Η Microsoft επέτρεψε σε χρήστες με μη υποστηριζόμενο υλικό να εγκαταστήσουν τα Windows 11 μέσω του προγράμματος Insider, το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί μετά την κυκλοφορία των Windows 11. Έτσι, τεχνικά, οι χρήστες με μη υποστηριζόμενο υλικό μπορούν να συνεχίσουν να εκτελούν τα Windows 11 μέσω του προγράμματος Insider. Και εδώ, η Microsoft έχει αφήσει ένα κενό που επιτρέπει στους χρήστες με μη υποστηριζόμενο υλικό να εγγραφούν στο πρόγραμμα Insider μέσω μιας απλής επεξεργασίας μητρώου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *