Η Microsoft ενδέχεται να μην παρέχει ενημερώσεις των Windows 11 σε υπολογιστές με παλιούς επεξεργαστές

Η Microsoft ενδέχεται να μην παρέχει ενημερώσεις των Windows 11 σε υπολογιστές με παλιούς επεξεργαστές

H Microsoft ενδέχεται να σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε τα Windows 11 σε υπολογιστές με παλαιότερους επεξεργαστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχετε την πλήρη εμπειρία που θα βρείτε σε νεότερα μηχανήματα. Η εταιρεία είπε στο   ότι οι υπολογιστές με μη υποστηριζόμενους επεξεργαστές δεν έχουν «δικαίωμα» να λαμβάνουν ενημερώσεις των Windows 11 και ενδέχεται να μην λάβουν καν αναβαθμίσεις προγράμματος οδήγησης ή ασφάλειας. Ίσως χρειαστεί να αποκτήσετε πιο πρόσφατο υλικό μόνο για να διατηρήσετε το σύστημά σας ασφαλές, με άλλα λόγια.

Πρόσφατα  η Microsoft δήλωσε ότι θα επιτρέψει στους ανθρώπους να εγκαταστήσουν ISO των Windows 11 σε παλαιότερες CPU για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να δοκιμάσουν τη νέα πλατφόρμα.

  Η Microsoft θα μπορούσε να αντιμετωπίσει νομικά προβλήματα εάν προσφέρει ενημερώσεις σε μη υποστηριζόμενο υλικό – μπορεί να μην θέλει να διακινδυνεύσει τον υπολογιστή σας με μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ή να σας κάνει να πιστεύετε ότι έχετε εγγυημένη τεχνική υποστήριξη. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους λάτρεις των δικαστηρίων της εταιρείας (που μπορούν να εγκαταστήσουν νέες εικόνες ISO αντί να βασίζονται σε επιδιορθώσεις) χωρίς να διευρύνουν τη συμβατότητά του και να εισάγουν άλλους πονοκεφάλους.

Ωστόσο, θα έχετε ακόμα κατώτερη άποψη για τα Windows 11 και είναι προφανές ότι το βασικό μήνυμα της Microsoft παραμένει άθικτο. Η εταιρεία θέλει να χρησιμοποιείτε έναν σχετικά πρόσφατο υπολογιστή με Windows 11, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε μέχρι να δικαιολογήσετε την αναβάθμιση υπολογιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *