Η κάμερα ζουμ του Galaxy S22 και S22+ κάνει την επόμενη ναυαρχίδα που αξίζει τα χρήματα της

Η κάμερα ζουμ του Galaxy S22 και S22+ κάνει την επόμενη ναυαρχίδα που αξίζει τα χρήματα της

Η Samsung φέρεται να κάνει κάποιες βασικές αλλαγές στον σχεδιασμό της ναυαρχίδας της κάμερας το επόμενο έτος. Τα Galaxy S22 και Galaxy S22+ φημολογούνται τώρα ότι διαθέτουν νέο τηλεφακό αισθητήρα 10MP με δυνατότητες οπτικού ζουμ 3x, σε αντίθεση με έναν αισθητήρα υψηλής ανάλυσης με κακό οπτικό ζουμ.

Τα Galaxy S21 και S21+ έχουν μόνο 1,1x οπτικό ζουμ, αλλά αντισταθμίζουν αυτό το μειονέκτημα με έναν υψηλής ανάλυσης αισθητήρα 64MP που επιτρέπει τον ψηφιακό ζουμ. Ωστόσο, τα επερχόμενα Galaxy S22 και S22+θα ακολουθήσουν διαφορετική πορεία. Ο αισθητήρας τηλεφακού θα έχει χαμηλότερο αριθμό pixel, αλλά θα επωφεληθεί από το σωστό οπτικό ζουμ 3x.

 

Στην ουσία, αυτός μπορεί να είναι ο ίδιος τηλεφακός αισθητήρας 10MP με οπτικό ζουμ 3x, διπλό pixel PDAF και OIS που βρίσκεται στο Galaxy S21 Ultra. Αναμένεται επίσης να χρησιμοποιηθεί από το Galaxy S22 Ultra, πράγμα που σημαίνει ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα τριάδα θα πρέπει να έχει περισσότερες ομοιότητες στο τμήμα κάμερας από ό, τι οι προηγούμενες γενιές.

Προηγούμενες φήμες έδειχναν ότι τα βασικά μοντέλα Galaxy S22 θα έχουν 12MP τηλεφακή κάμερα   με ζουμ 3x, αλλά αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει υπό το φως της τελευταίας διαρροής . Ωστόσο, οι επερχόμενες ναυαρχίδες της Samsung  – ή τουλάχιστον τα βασικά μοντέλα – αναμένεται να έχουν το καθένα μια κύρια κάμερα 50MP μαζί με τον βελτιωμένο αισθητήρα τηλεφακού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *