Το Twitter επιτέλους κυκλοφορεί τα Ticketed Spaces

Το Twitter επιτέλους κυκλοφορεί τα Ticketed Spaces

To Twitter αρχίζει επιτέλους να κυκλοφορεί τα Ticketed Spaces, μια δυνατότητα που επιτρέπει στους δημιουργούς να χρεώνουν για πρόσβαση στη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας ήχου. Η εταιρεία άρχισε να λαμβάνει εφαρμογές για το χαρακτηριστικό τον Ιούνιο, αλλά δεν είχε ακόμη αναστρέψει μέχρι αυτήν την εβδομάδα. 

Ωστόσο, ακούγεται ότι θα μπορούσε να περάσει λίγο ακόμη μέχρι να αποκτήσουν πρόσβαση πολλοί άνθρωποι στη λειτουργία. Το Twitter ανέφερε ότι η αρχική διάθεση θα είναι μόνο για iOS και θα περιορίζεται μόνο σε “μερικούς” οικοδεσπότες που έχουν κάνει προηγουμένως αίτηση.

Όσοι αποκτήσουν πρόσβαση θα μπορούσαν να κάνουν ένα αξιοπρεπές ποσό μετρητών από τη λειτουργία, υποθέτοντας ότι μπορούν να βρουν ένα αρκετά μεγάλο κοινό πρόθυμο να πληρώσει. Το Twitter έχει πει ότι οι οικοδεσπότες μπορούν να διατηρήσουν έως και το 97 τοις εκατό των πρώτων 50.000 δολαρίων σε κέρδη και έως και 80 τοις εκατό σε οτιδήποτε ξεπερνά τα 50.000 δολάρια. Οι οικοδεσπότες μπορούν επίσης να ορίσουν τις δικές τους τιμές για τα εισιτήρια και να επιλέξουν πόσα εισιτήρια θα διαθέσουν.

Το Ticketed Spaces είναι μόνο ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά δημιουργίας εσόδων στο οποίο εργάζεται το Twitter, καθώς φαίνεται να αλλάξει την πλατφόρμα του ώστε να είναι πιο φιλική προς τους δημιουργούς. Η εταιρεία είναι επίσης πειραματίζεται με Super Follows, μια εφαρμογή tipping και ενημερωτικά δελτία επι πληρωμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *