Το αναθεωρημένο μοντέλο PS5 της Sony διαθέτει μικρότερη, ελαφρύτερη ψύκτρα

Το αναθεωρημένο μοντέλο PS5 της Sony διαθέτει μικρότερη, ελαφρύτερη ψύκτρα

H Sony παρουσίασε πρόσφατα μια παράξενα ελαφρύτερη αναθεώρηση του PlayStation 5 και είναι πλέον σαφές γιατί η κονσόλα είναι τόσο πιο εύκολη στη μεταφορά. Ο δημιουργός του YouTube,  Έβανς, δημοσίευσε ένα teardown που δείχνει ότι η αναθεωρημένη ψηφιακή έκδοση PS5 (δηλαδή το μοντέλο χωρίς δίσκο) χρησιμοποιεί μια μικρότερη, πιθανότατα χαμηλότερου κόστους ψύκτρα. Ενώ αυτό ζυγίζει ένα εντυπωσιακό βάρος 0,66 λίβρες, αυξάνει επίσης τη συνολική θερμοκρασία κατά μερικούς βαθμούς – όχι απαραίτητα ένα σημαντικό ζήτημα, αλλά αξίζει να σημειωθεί εάν είτε αναβαθμίσετε τον SSD είτε τοποθετήσετε το σύστημά σας σε ένα γεμάτο γραφείο πολυμέσων.

Υπάρχουν επίσης πιο λεπτές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο εύχρηστης βίδας στήριξης και προσαρμοσμένων συνδέσεων στο τσιπ WiFi, αν και δεν είναι σαφές εάν ή πώς οι ασύρματες αλλαγές κάνουν πρακτική διαφορά. Είναι επίσης αβέβαιο πόσες από αυτές τις αλλαγές μεταφράζονται στην έκδοση της μονάδας δίσκου του PS5.

Η εταιρεία δεν έχει εξηγήσει επίσημα τις σχεδιαστικές της επιλογές για το ενημερωμένο PS5. Όπως υποθέτει ο Evans, ωστόσο, το ανανεωμένο PS5 μπορεί να είναι ένα μέτρο μείωσης του κόστους που αντικατοπτρίζει τα διδάγματα που πήραμε τους αρκετούς μήνες από το ντεμπούτο του μηχανήματος. Τώρα που η Sony γνωρίζει πόσο καλά λειτουργεί η ψύξη και άλλα εξαρτήματα, ξέρει πού μπορεί να αντέξει οικονομικά να χρησιμοποιήσει φθηνότερα, απλούστερα εξαρτήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο παρακάτω σύνδεσμο:

(6) The New PS5 is Worse 😬 – YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *