Το Xbox έγινε ο επίσημος συνεργάτης των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Αγγλίας

Το Xbox έγινε ο επίσημος συνεργάτης των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Αγγλίας

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το brand   Xbox είναι πλέον ο επίσημος συνεργάτης παιχνιδιών για τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Αγγλίας. Το Xbox όχι μόνο θα είναι ο συνεργάτης  της εθνικής ομάδας ανδρών που ονομάζεται Three Lions αλλά και η ομάδα eLions esports και η γυναικεία ομάδα που έχουν το παρατσούκλι Lionesses.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) και το Xbox δήλωσαν ότι θέλουν να επιστήσουν την προσοχή των πολιτών στην αποκλειστικότητα με αυτήν τη συνεργασία, ξεκινώντας με το σύνθημα When Everybody Plays, We All Win’. Το Xbox δήλωσε ότι ήταν πρωταθλητής στο να κάνει τα παιχνίδια αποκλειστικά , ενώ η FA δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από το φύλο, τη σεξουαλικότητα, την εθνικότητα, τις ικανότητες, την πίστη ή την ηλικία.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Marcos Waltenberg, Director of Global Xbox Partnerships, δήλωσε:

«Στην Xbox προσπαθούμε να άρουμε τα εμπόδια και να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους να βιώσουν τη χαρά του παιχνιδιού: εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκουν κοινό έδαφος και συνδέονται παίζοντας παιχνίδια, όπως κάνουν με το ποδόσφαιρο.

Στο FA βλέπουμε έναν τρομερό οργανισμό που έχει την ίδια επιθυμία και φιλοδοξία να ενδυναμώσει τους ανθρώπους όπως κάνουμε στο Xbox. Μέσω της συνεργασίας μας στοχεύουμε να δώσουμε περισσότερη αξία στις ομάδες ποδοσφαίρου της Αγγλίας και να ενισχύσουμε τα όνειρα των παικτών και των οπαδών παντού ».

Οι νέοι συνεργάτες δεν αποκάλυψαν τίποτα πέρα ​​από το γεγονός ότι τώρα συνεργάζονται. Η Microsoft, στην ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για τις επερχόμενες δραστηριότητες και τον τρόπο με τον οποίο οι θαυμαστές μπορούν να εμπλακούν στη συνεργασία θα ανακοινωθούν στο εγγύς μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *