Τα Samsung Galaxy Watch4 και Watch4 Classic λαμβάνουν άλλη ενημέρωση υλικολογισμικού

Τα Samsung Galaxy Watch4 και Watch4 Classic λαμβάνουν άλλη ενημέρωση υλικολογισμικού

H Samsung εξέδωσε τη δεύτερη ενημέρωση για τα Galaxy Watch4 και Watch4 Classic μετά από αυτήν που ήρθε πριν καν κυκλοφορήσει. Το νέο υλικολογισμικό φέρνει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, που σχετίζονται κυρίως με τις λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης.

Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα σχετικά με την ενημέρωση είναι η εγγραφή Samsung Health στις ρυθμίσεις, επιτρέποντάς σας να διευκολύνετε τη διαχείριση των λειτουργιών που σχετίζονται με την υγεία σας από το ίδιο το ρολόι. Επιπλέον, το υλικολογισμικό θα πρέπει να βελτιώσει την ακρίβεια της μέτρησης θερμίδων των ασκήσεων ποδηλασίας.

Τέλος, μπορείτε τώρα να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανίχνευση προπόνησης σε περίπτωση που σας ενοχλεί και μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με την ένταση μέσω του πίνακα γρήγορης εναλλαγής. Παράξενο που αυτές οι επιλογές δεν ήταν διαθέσιμες κατά την έναρξη.

Το υλικολογισμικό  R8 ** XXU1BUH9 είναι διαθέσιμο για λήψη στις περισσότερες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Ιταλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *