Η Samsung ξεκινά την κυκλοφορία του One UI 3.1.1 σε παλαιότερα τηλέφωνα Galaxy Zτηλέφωνα

Η Samsung ξεκινά την κυκλοφορία του One UI 3.1.1 σε παλαιότερα τηλέφωνα Galaxy Zτηλέφωνα

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Samsung ανακοίνωσε τα Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip 3 5G – και τα δύο κυκλοφορούν με την ενημέρωση One UI 3.1.1 που κάνει τη διεπαφή πιο διαισθητική στη χρήση σε πτυσσόμενα τηλέφωνα. Τώρα, η εταιρεία δήλωσε ότι από σήμερα, τα παλαιότερα Galaxy Z Fold2 5G, Galaxy Z Flip 5G και Galaxy Z Flip θα λάβουν επίσης την ενημέρωση.

Η νέα ενημέρωση έρχεται με πολλές νέες αλλαγές στη διεπαφή που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα πτυσσόμενα ευκολότερα στη χρήση. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν Drag & Split, Multi-Active Window and Natural Window Switching, Rotate All Apps, Set Aspect Ratio for Apps, App Split View, Flex Mode Panel, Pin your Favorite Apps With Taskbar, and Cover Screen Mirroring.

Με το Drag & Split, μπορείτε να συγκρίνετε πιο εύκολα το περιεχόμενο παράλληλα. Απλώς σύρετε τον σύνδεσμο που θέλετε να ελέγξετε στην άκρη της οθόνης σας και δείτε τον να ανοίγει σε νέο παράθυρο. Αυτή η λειτουργία δεν λειτουργεί με όλες τις εφαρμογές, αλλά υποστηρίζονται ορισμένες εφαρμογές Samsung και Microsoft , όπως Samsung Internet, Samsung Notes, My Files, Messages, MS Office, OneNote, OneDrive και άλλα. Ας ελπίσουμε ότι και άλλες εφαρμογές τρίτων μπορούν να προσθέσουν υποστήριξη.

Με το Multi-Active Window and Natural Window Switching, μπορείτε να δείτε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη σας, διατεταγμένες στην προτιμώμενη διάταξη. Με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος και το πλάτος των παραθύρων. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία με μη υποστηριζόμενες εφαρμογές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Προηγμένες λειτουργίες και, στη συνέχεια, μεταβείτε στα Εργαστήρια και επιλέξτε Πολλαπλό παράθυρο για όλες τις εφαρμογές.

Ένα από τα ωραία χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα ρύθμισης της αναλογίας διαστάσεων για εφαρμογές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε εφαρμογές χωρίς μαύρες γραμμές στο πλάι. Αυτό κάνει την προβολή βίντεο και φωτογραφιών πιο συναρπαστική. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την πειραματική λειτουργία, μεταβείτε στα Εργαστήρια και πατήστε Προσαρμοσμένες αναλογίες διαστάσεων εφαρμογής. Από εκεί, κάντε κλικ σε μεμονωμένες εφαρμογές για να αλλάξετε τους λόγους διαστάσεων, μπορείτε να επιλέξετε πλήρη οθόνη, 16: 9, 4: 3 ή προεπιλεγμένη εφαρμογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *