Οι τηλεοράσεις Neo QLED 4K της Samsung έρχονται τώρα σε πολύ μεγάλα (και πολύ μικρά) μεγέθη

Οι τηλεοράσεις Neo QLED 4K της Samsung έρχονται τώρα σε πολύ μεγάλα (και πολύ μικρά) μεγέθη

Η Samsung είναι πρόθυμη να γνωρίσει τους λάτρεις του home cinema που θέλουν τηλεοράσεις υψηλών προδιαγραφών σε λιγότερο από τα συνηθισμένα μεγέθη. Ο τεχνολογικός γίγαντας εισήγαγε πολλά νέα μεγέθη για ορισμένα από τα premium σύνολα του. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι η σειρά Neo QLED 4K QN90A είναι τώρα διαθέσιμη σε μια τεράστια έκδοση 98 ιντσών (85 ίντσες ήταν η προηγούμενη κορυφή) παράλληλα με σχετικά μικροσκοπικά μοντέλα 43 και 50 ιντσών. Αυτό υποτίθεται ότι επιτρέπει πιο ευέλικτες εγκαταστάσεις οικιακού κινηματογράφου, αν και θα μπορούσαμε να δούμε ότι αυτά τα μικρότερα μεγέθη αποδεικνύονται χρήσιμα για υπνοδωμάτια, συνδεδεμένα γυμναστήρια στο σπίτι και κοιτώνες.

Υπάρχουν επιπλέον επιλογές μεγέθους και για σύνολα Lifestyle. Το Frame είναι τώρα διαθέσιμο σε μέγεθος 85 ιντσών για τους λάτρεις των πολύ μεγάλων έργων τέχνης, ενώ το The Terrace Full Sun μπορεί να διατίθεται σε έκδοση 65 ιντσών για θέαση στην αυλή σε έντονο ηλιακό φως.

Η εταιρεία δεν παρείχε αρχικά τιμολόγηση για όλα τα νέα σετ  . Ωστόσο, μπορείτε να παραγγείλετε το QN90A 50 ιντσών σήμερα για 1.400 $ (συνήθως 1.500 $), ενώ το 65 ιντσών The Terrace Full Sun διατίθεται για $ 10.000. Κανένα από αυτά τα νέα σύνολα δεν είναι πιθανότατα μια ασήμαντη αγορά, αλλά θα μπορούσαν να είναι ευπρόσδεκτες κινήσεις εάν δεν θέλετε να θυσιάσετε την ποιότητα μόνο για να αποκτήσετε μια τηλεόραση που ταιριάζει στο χώρο διαβίωσής σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *