Η Microsoft θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση Surface στις 22 Σεπτεμβρίου

Η Microsoft θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση Surface στις 22 Σεπτεμβρίου

Η Microsoft θα πραγματοποιήσει την επόμενη εκδήλωση στις 22 Σεπτεμβρίου, όπου θα επιδείξει το πιο πρόσφατο υλικό Surface. Η εκδήλωση ξεκινά στις 11:00 ET.

Η εταιρεία δεν είπε ρητά ότι πρόκειται για Surface, αλλά τα σημάδια είναι σαφή. Μια εικόνα teaser δείχνει μια πλευρική ματιά σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα Surface Pro. Η Microsoft πραγματοποιεί συνήθως μια εκδήλωση με επίκεντρο το υλικό το φθινόπωρο. Επιπλέον, το γεγονός λαμβάνει χώρα δύο εβδομάδες πριν από τη Microsoft να κυκλοφορήσει τα Windows 11, και ποιος καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα από το νέο λαμπερό υλικό;

Όσο για το τι να περιμένουμε, μπορεί να δούμε ένα ανανεωμένο Surface Duo. Πρόσφατες διαρροές υποδηλώνουν ότι το Surface Duo 2 θα έχει αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας και ενδέχεται να είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα. Η σειρά Surface Book  αναμένεται αναβάθμιση και, δεδομένης της εικόνας του teaser, δεν θα μας εκπλήξει αν μάθουμε τι θα ακολουθήσει στο μπροστινό μέρος του Surface Pro.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *