Διαρροή προδιαγραφών του Microsoft Surface Go 3 πριν από την εκδήλωση της 22ας Σεπτεμβρίου

Διαρροή προδιαγραφών του Microsoft Surface Go 3 πριν από την εκδήλωση της 22ας Σεπτεμβρίου

Ένα event υλικού Microsoft Surface λαμβάνει χώρα στις 22 Σεπτεμβρίου στις 11:00 ET ώρα, όπως επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και τώρα έχουμε μια λεπτομερή διαρροή προδιαγραφών σε μία από τις πιθανές νέες συσκευές είπε να φτάσει χάρη στους ανθρώπους στο WinFuture.de.

Το Microsoft Surface Go 3 φέρεται να φέρει τον ίδιο παράγοντα φόρμας 10,5 ιντσών όπως τον προκάτοχό του με περίβλημα από κράμα μαγνησίου και προαιρετικό κάλυμμα πληκτρολογίου.

Η μεγάλη αλλαγή λέγεται ότι θα έρθει κάτω από το καπό όπου θα πρέπει να δούμε στο κέντρο της CPU της δέκατης γενιάς Amber Lake Y CPU. Η βασική έκδοση Surface Go 3 που εντοπίστηκε σε μια λίστα Geekbench 4 τον περασμένο μήνα χρησιμοποιεί το τσιπ Pentium Gold 6500Y σε συνδυασμό με 4 GB RAM. Το πιο ακριβό μοντέλο θα χρησιμοποιεί το Intel Core i3-10100Y SoC το οποίο έχει βασική ταχύτητα ρολογιού 1,3 GHz και μπορεί να αυξηθεί μέχρι τα 3,9 GHz ανάλογα με την εργασία. Αυτή η έκδοση θα συνοδεύεται από 8 GB RAM.

Microsoft Surface Go 3 on Geekbench 4 (image: WinFuture.de)

Παράλληλα με το νέο Surface Go 3, η Microsoft φημολογείται ότι θα ανακοινώσει ένα νέο φορητό υπολογιστή Surface. Μπορεί επίσης να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες για το φημολογούμενο Surface Duo 2 που διέρρευσε δύο φορές τους τελευταίους μήνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *