Η Samsung συνεργάζεται με το Μουσείο του Λούβρου για νέο περιεχόμενο του Frame της

Η Samsung συνεργάζεται με το Μουσείο του Λούβρου για νέο περιεχόμενο του Frame της

H Samsung ανακοίνωσε ότι έχει συνεργαστεί με το Musée du Louvre στο Παρίσι, Γαλλία για να την βοηθήσει να προσφέρει περισσότερα έργα τέχνης για το The Frame – την τηλεόραση της Samsung, η οποία μετατρέπεται σε μια τεράστια γκαλέρι   όταν δεν βρίσκεστε χρήση. Το Frame διαθέτει έναν κατάλογο με περισσότερα από 1.500 έργα τέχνης από 42 χώρες.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο Wonjin Lee, Πρόεδρος και επικεφαλής της υπηρεσίας Biz Team της Samsung Electronics, δήλωσε:

«Από τότε που ξεκινήσαμε το χαρτοφυλάκιο του lifestyle TV μας το 2017, έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της πλατφόρμας Art Store με έγκριτους συνεργάτες. Θέλουμε να προσφέρουμε πολύ περισσότερα από μια τηλεόραση, προσκαλώντας την Τέχνη στα σπίτια των ιδιοκτητών του The Frame παντού. Αυτός ο κατάλογος απαριθμεί έργα εκατοντάδων καλλιτεχνών, που καλύπτουν διάφορες περιόδους, από τους αρχαίους πολιτισμούς έως τη σύγχρονη τέχνη. Φέτος, είμαστε υπερήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ένα από τα πιο διάσημα μουσεία στον κόσμο, το Λούβρο, για να βελτιώσουμε αυτή τη συλλογή και να προσφέρουμε μια γεύση από τη γαλλική κληρονομιά σε όλο τον κόσμο ».

Βάσει της συμφωνίας, η Samsung θα μπορεί να προσφέρει στους χρήστες του Frame 40 έργα τέχνης συν μια σύντομη περιγραφή για κάθε κομμάτι που δίνει στον θεατή λίγο φόντο για το έργο. Οι πελάτες θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με μερικά από τα έργα τέχνης που διατίθενται στο The Frame, η Samsung ανέφερε συγκεκριμένα ότι η Μόνα Λίζα και η Γαμήλια Γιορτή στην Κανά θα ήταν μεταξύ αυτών που είναι διαθέσιμα.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα έργα που έχουν προστεθεί σήμερα, η Samsung και το Λούβρο λένε ότι θα εισαγάγουν αποκλειστικό περιεχόμενο στο The Frame αργότερα φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *