Το Office 2021 θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου, η έκδοση LTSC είναι διαθέσιμη σήμερα

Το Office 2021 θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου, η έκδοση LTSC είναι διαθέσιμη σήμερα

H Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την εκ νέου μίσθωση του Office LTSC 2021, τη νέα διαρκή έκδοση του Office για εμπορικούς και κυβερνητικούς πελάτες. Το Office 2021, η νέα   έκδοση του Office για καταναλωτές θα ξεκινήσει επίσης τον επόμενο μήνα στις 5 Οκτωβρίου, η οποία είναι επίσης η ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Windows 11. Το

Office LTSC 2021 και το Office 2021 στοχεύουν και οι δύο  σε πελάτες που δεν θέλουν να αποκτήσουν το Office μέσω Microsoft 365 συνδρομή. Η έκδοση LTSC είναι επίσης προσαρμοσμένη για οργανισμούς με υπολογιστές που δεν μπορούν να λάβουν ενημερώσεις χαρακτηριστικών ή να συνδεθούν στο Διαδίκτυο.

“Το Office LTSC θα παρέχει μια κλειδωμένη έκδοση εγκατεστημένων γνωστών εργαλείων παραγωγικότητας. Παρόλο που προσφέρει βελτιώσεις απόδοσης και διευρυμένη προσβασιμότητα, δεν θα προσφέρει τις δυνατότητες των εφαρμογών Microsoft 365 που βασίζονται σε σύννεφο, όπως η συνεργασία σε πραγματικό χρόνο και η αυτοματοποίηση που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Word, Excel και PowerPoint, καθώς και δυνατότητες ασφάλειας και συμμόρφωσης που προσδίδουν πρόσθετη εμπιστοσύνη σε έναν υβριδικό κόσμο “, εξήγησε ο Jared Spataro,” Corporate Vice President for Microsoft 365. Οι

νέες δυνατότητες του Office LTSC 2021 και του Office 2021 για καταναλωτές περιλαμβάνουν Dynamic Arrays για το Excel, μια βελτιωμένη δυνατότητα εγγραφής στο PowerPoint και υποστήριξη μεταφραστή και μελανιού στο Outlook. Οι εφαρμογές έλαβαν επίσης μια οπτική ανανέωση με μια εκσυγχρονισμένη εμπειρία έναρξης και επανασχεδιασμένες καρτέλες στην κορδέλα. 

Ο Spataro επιβεβαίωσε σήμερα ότι το Office LTSC 2021 και το Office 2021 δεν θα είναι οι τελευταίες  κυκλοφορίες, αλλά ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να εργάζεται για να κάνει το Microsoft 365 πιο ελκυστικό για τους πελάτες. “Το Microsoft 365 προσφέρει την μεγαλύτερη, πιο παραγωγική   και πιο ασφαλής εμπειρία στο Office και προσθέτουμε τακτικά νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων καινοτομιών σε συνεργασία, AI, ασφάλειας και πολλά άλλα », τόνισε ο εκτελεστής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *