Το Samsung Galaxy A73 θα έχει κύρια κάμερα 108 MP, σύμφωνα με φήμες

Το Samsung Galaxy A73 θα έχει κύρια κάμερα 108 MP, σύμφωνα με φήμες

Το πρώτο τηλέφωνο με κύρια κάμερα 108 MP ήταν το Xiaomi Mi Note 10, μια προσφορά άνω μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019. Έκτοτε, η Xiaomi έχει επεκτείνει τους αισθητήρες 108 MP σε μια μυριάδα των προϊόντων της, αλλά η Samsung μέχρι τώρα έχει χρησιμοποιήσει αυτήν την ανάλυση μόνο για τις κορυφαίες προσφορές της γραμμής στις γραμμές S και Note.

Αυτό θα μπορούσε ωστόσο να αλλάξει τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, καθώς μια νέα φήμη   ισχυρίζεται τώρα ότι το επερχόμενο Galaxy A73 θα έχει κύρια κάμερα 108 MP.

Αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που η Samsung χρησιμοποίησε έναν τέτοιο αισθητήρα σε οποιοδήποτε από τα mid-rangers της και έχει τη δυνατότητα να κάνει το A73 ικανό να ανταγωνιστεί καλύτερα τις διάφορες συσκευές Xiaomi. Η φήμη δυστυχώς δεν διευκρινίζει ποιος αισθητήρας κατασκευής Samsung θα χρησιμοποιηθεί.

Θα ποντάρουμε μια εικασία – ότι θα είναι ο αισθητήρας ISOCELL HM2 1/1.52 “που βλέπουμε και στο Redmi Note 10 Pro0,7 μm. Αυτός είναι ο μικρότερος αισθητήρας 108 MP που έχει κατασκευάσει η Samsung μέχρι τώρα, καθώς έρχεται με εικονοστοιχεία. Κατά συνέπεια, είναι κατάλληλο για smartphone μεσαίας κατηγορίας. Ας ελπίσουμε ότι η Samsung θα συνεχίσει την τάση τοποθέτησης OIS στις κύριες κάμερες των συσκευών της σειράς Α με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και θα δώσει την τεχνολογία της κάμερας 108 MP του A73. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία έχει ήδη φημολογηθεί για να φέρει το OIS σε ολόκληρη τη σειρά Galaxy A του 2022, οπότε ελπίζουμε ότι οι φήμες θα τελειώσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *