Οι λεπτομερείς προδιαγραφές της Apple Watch Series 7 εμφανίζονται στο εσωτερικό φύλλο δεδομένων

Οι λεπτομερείς προδιαγραφές της Apple Watch Series 7 εμφανίζονται στο εσωτερικό φύλλο δεδομένων

H Apple συνήθως δεν παρέχει λεπτομερείς προδιαγραφές των κινητών συσκευών της και αυτό συνέβη με το ολοκαίνουργιο Apple Watch Series 7. Ευτυχώς, ένα εσωτερικό έγγραφο απευθείας από την ίδια την Apple κατάφερε να διαρρεύσει στο Twitter μέσω του χρήστη @alixrezax, δίνοντάς μας την πιο ολοκληρωμένη λίστα προδιαγραφών του ολοκαίνουργιου ρολογιού 7.

Οι προδιαγραφές του Το τελευταίο έξυπνο ρολόι της Apple εμφανίζεται επίσης δίπλα στα παλαιότερα μοντέλα Series 6, Series 3 και SE.

Ίσως το πιο αξιοσημείωτο κομμάτι πληροφοριών είναι το βάρος των διαφορετικών μοντέλων Watch Series 7. Τα μοντέλα μεγέθους 41mm ζυγίζουν 32 γραμμάρια με το περίβλημα αλουμινίου, 42,3 γραμμάρια με το ανοξείδωτο ατσάλι ένα και 37 γραμμάρια με την κατασκευή τιτανίου. Τα μεγαλύτερα μοντέλα 45mm έρχονται σε 38,8 γραμμάρια (αλουμίνιο), 51,5 γραμμάρια (ανοξείδωτο ατσάλι) και 45,1 γραμμάρια (τιτάνιο) αντίστοιχα.

Λαμβάνουμε επίσης επιβεβαίωση για την ονομασία του chipset για τη νέα σειρά Watch 7-το S7 System-in-Package (SiP) το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι 20% γρηγορότερο από το S5 SiP στο περσινό Apple Watch SE. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης σε όλα τα νέα Ρολόγια Apple Series 7 (συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων της Nike) είναι 32 GB που ταιριάζει με τα μοντέλα SE και Series 6.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *