Τα Google Pixel 6 και 6 Pro εντοπίστηκαν στο Google Store της Νέας Υόρκης

Τα Google Pixel 6 και 6 Pro εντοπίστηκαν στο Google Store της Νέας Υόρκης

Με την εκδήλωση έναρξης της Apple να κάνει πολλά πρωτοσέλιδα στις ειδήσεις της τεχνολογίας αυτήν την εβδομάδα, άλλες εταιρείες προσπάθησαν να εξαλείψουν τον θόρυβο για να αποσπάσουν την προσοχή από τη νέα σειρά iPhone. Η τελευταία κίνηση της Google περιλαμβάνει τόσο το Google Pixel 6 όσο και το Pixel 6 Pro, τα οποία έχουν προβληθεί στο Google Store Store στη Νέα Υόρκη. Το Google Store βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στην 9η Λεωφόρο, μεταξύ των οδών West 15th και 16th, ακριβώς απέναντι από την αγορά Chelsea.

Οι εικόνες κάθε συσκευής δημοσιεύτηκαν στο Reddit από διαφορετικούς χρήστες. Τόσο το u/ThisGuyRightHer3 όσο και το u/rami1190 δημοσίευσαν εικόνες του Pixel 6 Pro και του Pixel 6, αντίστοιχα.

Η στρατηγική της Google για το μάρκετινγκ του Google Pixel 6 ήταν ενδιαφέρουσα. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά εικόνες από τα σχέδια του ντουέτου Pixel 6 και λεπτομέρειες για τα chipsets Tensor στις αρχές Αυγούστου. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η Google επρόκειτο τελικά να ενημερώσει τα συστήματα κάμερας των τηλεφώνων Pixel της, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής τηλεφακής κάμερας στο μοντέλο Pro.

Google reveals Pixel 6 and Pixel 6 Pro running custom processor

Η Google δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει μια ημερομηνία ανακοίνωσης για το Google Pixel 6 και 6 Pro, αν και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι μπορεί να συμβεί στις 19 Οκτωβρίου. Μια πιο πρόσφατη έκθεση υποδηλώνει ότι τα Pixel 6 και 6 Pro ενδέχεται να επαναφέρουν τη λειτουργία Active Edge της Google, η οποία επιτρέπει πιέζετε τις πλευρές του τηλεφώνου για να ενεργοποιήσετε μια εντολή του Βοηθού Google.

Εν τω μεταξύ, μια άλλη φήμη κυκλοφόρησε ότι ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο Pixel από την Google υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *