Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι τα Windows 11 δεν θα υποστηρίζουν τα περισσότερα εικονικά μηχανήματα

Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι τα Windows 11 δεν θα υποστηρίζουν τα περισσότερα εικονικά μηχανήματα

Αναφέραμε σήμερα το πρωί ότι ορισμένοι Windows 11 Insiders δεν κατάφεραν να ενημερώσουν την τελευταία έκδοση των Windows 11 στις εικονικές μηχανές τους λόγω σφάλματος TPM 2.0.

Στο changelog για τα Windows 11 Insider Preview Build 22000.194 Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι τώρα θα απαιτείται υποστήριξη για TPM 2.0 για την εκτέλεση των Windows 11 σε μια εικονική μηχανή.

Η Microsoft γράφει:

Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει μια αλλαγή που ευθυγραμμίζει την επιβολή των απαιτήσεων συστήματος των Windows 11 σε εικονικές μηχανές (εικονικές μηχανές) να είναι η ίδια με αυτή που ισχύει για φυσικούς υπολογιστές. Οι εικονικές μηχανές που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν και εκτελούν εκδόσεις Insider Preview ενδέχεται να μην ενημερώνονται στις πιο πρόσφατες κατασκευές προεπισκόπησης. Στο Hyper-V, τα εικονικά μηχανήματα πρέπει να δημιουργηθούν ως εικονική μηχανή γενιάς 2.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι τα Windows 11 θα εκτελούνται μόνο στο VMWare Workstation Pro (που κοστίζει περισσότερο από £ 200) ή στο Hyper-V Manager που περιλαμβάνεται στις εκδόσεις Windows 10 Pro και Enterprise των Windows.

Οι ειδήσεις θα εισαγάγουν μια νέα απογοήτευση για τους χομπίστες, οι οποίοι μπορεί ήδη να μην ήταν σε θέση να ρίξουν τα Windows 11 σε παλαιότερους εφεδρικούς υπολογιστές ή φορητούς υπολογιστές που πιθανόν να είχαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *