Τα iPhones της Apple 2022 θα μπορούσαν να διαθέτουν σχέδια χαμηλού επιπέδου, αλλά όχι Touch ID στην οθόνη

Τα iPhones της Apple 2022 θα μπορούσαν να διαθέτουν σχέδια χαμηλού επιπέδου, αλλά όχι Touch ID στην οθόνη

Η Apple μπορεί να έχει ανακοινώσει τη σειρά iPhone 13 μόλις την περασμένη εβδομάδα, αλλά ο αναλυτής Ming-Chi Kuo ήδη κοιτάζει μπροστά για τη σειρά της εταιρείας το 2022. Σύμφωνα με μια σημείωση , ο Kuo ισχυρίζεται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τρία νέα iPhone στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο μοντέλα υψηλών προδιαγραφών θα διαθέτουν εγκοπές οθόνης διάτρησης και κύρια κάμερα 48 megapixel. Με άλλα λόγια, η προσδοκία είναι ότι η Apple θα αρχίσει να απομακρύνεται από τον σχεδιασμό εγκοπών που έχει καθορίσει τα τηλέφωνά της από την κυκλοφορία του iPhone X το 2017. Η

μετάβαση σε μια κάμερα 48 megapixel θα αντιπροσώπευε επίσης μια σημαντική αλλαγή για την εταιρεία. Τα πρόσφατα iPhone έχουν αποσταλεί αποκλειστικά με κύριες κάμερες 12 megapixel. Μετακινώντας σε έναν  διαφορετικό αισθητήρα, η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία pixel binning για να επιτρέψει στους ανθρώπους να κάνουν λήψεις υψηλής ανάλυσης κατά τη διάρκεια της ημέρας και λιγότερο θορυβώδεις όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει.

Κοιτάζοντας περαιτέρω μπροστά, ο Kuo είπε ότι η Apple σχεδιάζει να προσθέσει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη στο iPhone το 2023. Προηγουμένως, ο αναλυτής είχε προβλέψει ότι θα συνέβαινε το επόμενο έτος, αλλά τώρα σημειώνει ότι μια πιο αργή από την αναμενόμενη διαδικασία ανάπτυξης καθυστέρησε τη διάθεση της λειτουργίας της Apple – είναι μια σημαντική καθυστέρηση όταν λάβετε υπόψη τις πρώτες αναφορές για τη σειρά  iPhone 13 που είχαν προτείνει ότι αυτά τα τηλέφωνα θα περιλαμβάνουν αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Ομοίως, αναμένει ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο iPhone το 2024.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *