Το Google Meet θα προσαρμόσει αυτόματα τη φωτεινότητα της κάμερας στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Το Google Meet θα προσαρμόσει αυτόματα τη φωτεινότητα της κάμερας στο πρόγραμμα περιήγησής σας

To Google Meet σύντομα θα σας διευκολύνει να δείτε σωστά όλους τους συναδέλφους ή τους φίλους σας σε βιντεοκλήσεις. Η έκδοση web της εφαρμογής μπορεί να εντοπίσει πότε κάποιος δεν εμφανίζεται καλά  λόγω κακού φωτισμού. Το Meet θα αυξήσει τη φωτεινότητα, οπότε είναι πιο εύκολο να δείτε τις ομάδες σας και ίσως να κάνετε τη ροή σας σαφέστερη εάν έχετε μια φοβερή κάμερα web.

Η λειτουργία χαμηλού φωτισμού εμφανίστηκε  στις εφαρμογές Google Meet iOS και Android για κινητά πέρυσι. Χρησιμοποιεί AI για να εξετάσει τα επίπεδα φωτός και να τροποποιήσει τη φωτεινότητα. Δεν υπάρχει έλεγχος διαχειριστή για τη λειτουργία, αν και οι χρήστες θα μπορούν να την απενεργοποιήσουν – η Google λέει ότι η ενεργοποίησή της μπορεί να επιβραδύνει τη συσκευή σας.

Η δυνατότητα έρχεται σε όλους τους βασικούς και επαγγελματικούς χρήστες του Workspace και του G Suite. Η Google το μεταφέρει στους τομείς ταχείας κυκλοφορίας από σήμερα και στους τομείς προγραμματισμένης κυκλοφορίας στις 4 Οκτωβρίου. Η διάθεση θα διαρκέσει έως και 15 ημέρες και στις δύο περιπτώσεις, οπότε μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, οι κακές μεταδόσεις κάμερας web θα μπορούσαν να αποτελέσουν παρελθόν στις κλήσεις του Meet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *