Η ενημέρωση της Apple διορθώνει το σφάλμα της εφαρμογής Music που επηρεάζει το iPhone 13 και τα νέα iPads

Η ενημέρωση της Apple διορθώνει το σφάλμα της εφαρμογής Music που επηρεάζει το iPhone 13 και τα νέα iPads

Ισως χρειαστεί να ενημερώσετε την ολοκαίνουργια συσκευή σας Apple προτού τη χρησιμοποιήσετε για αναπαραγωγή μουσικής. Ο τεχνολογικός γίγαντας έχει εκδώσει μια συμβουλευτική προειδοποίηση στους χρήστες για ένα σφάλμα της Apple Music και τους συμβουλεύει να ενημερώσουν τις συσκευές τους. Προφανώς, τα άτομα μπορεί να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στον κατάλογο και τις ρυθμίσεις της Apple Music ή να χρησιμοποιήσουν τη βιβλιοθήκη συγχρονισμού εάν επαναφέρουν το νέο τηλέφωνο ή το tablet τους από αντίγραφο ασφαλείας. Το bug επηρεάζει τελευταίες φορητές συσκευές της εταιρείας, δηλαδή τα iPhone13,iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, το iPhone 13 ProMax, 6η γενιά iPad mini και 9η γενιάiPad.

Η Apple παρουσίασε τα νέα smartphone και tablet της σε μια εκδήλωση στα μέσα Σεπτεμβρίου. Το μεγαλύτερο και πιο ακριβό τηλέφωνο στη σειρά είναι το iPhone Pro Max, με την οθόνη 6,33 ιντσών και τις τιμές που αγγίζουν τα 1.599 δολάρια. Σε σύγκριση με τους προκατόχους τους, τα τυπικά μοντέλα iPhone 13 και iPhone mini έχουν μικρότερες εγκοπές, μπαταρίες που διαρκούν έως και 2,5 ώρες περισσότερο και φωτεινότερες οθόνες. Εν τω μεταξύ, το νέο επίπεδο iPad αποστέλλεται τώρα με ένα τσιπ A13 Bionic, το οποίο υπόσχεται ταχύτερη απόδοση από την προηγούμενη γενιά. Όσο για το νέο iPad mini, τώρα έρχεται με θύρα USB-C αντί για τη ιδιόκτητη θύρα Lightning της Apple.

Οι νέες συσκευές άρχισαν να αποστέλλονται στις 24 Σεπτεμβρίου και οι χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για ενημέρωση λογισμικού. Για να το εγκαταστήσετε, πρέπει απλώς να μεταβείτε στην Ενημέρωση λογισμικού στην ενότητα Γενικά στις Ρυθμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *